A Gasztrohegy rendezvénysorozat programjaként art borvacsorát a Laposa borbirtok november 24-én.
A Gasztrohegy során a badacsonyi éttermekben a legharapósabb halak kerülnek terítékre: menyhal, harcsa, sügér, tokhal a tányérokon, a Balaton vízgyűjtő területéről. A nagy halak megeszik a kicsiket, mi meg a nagyokat…
Szombat este a halakat vadakkal párosítják a Laposa teraszon, fantasztikus ízekre számíthatunk.
A vacsorán felszolgált étel és borpárosítások:
▪ Illatos 2018 ▪
Tok – Retek – Egres
▪ Hegybor 2017 ▪
Vaddisznó pástétom – Marinált zöldségek
▪ Kőkövön 2016 ▪
Erdei gombák – Petrezselyem – Mangalica
▪ 4Hegy 2013 ▪
Csuka – Káposzta – Ikra
▪ Rizling2 2015 ▪
Szarvasgerinc – Karfiol – Széna – Faeper
▪ Olaszrizling Selection 2015 ▪
Mák – Bodza – Krémsajt
▪ Zeusz 2015 ▪
A vacsora ára: 14.900 Ft/fő