Péter B. Árpád / zaol.hu | 2020.05.27. 17:00
100%, hogy Hévíz téged is vár!
Geges, vidám vendégváró film készült, amellyel a turizmus helyi fontos személyiségei azt üzenik: a város biztonságos, felkészült és nagyon várja a vendégeket.

Képi poénok sokasága és vidám hangulat árad abból a kisfilmből, amelyet a minap forgattak a hévízi Tófürdőben, főként a Medvenapozón. A nagyobb szállodák igazgatói, a turizmus helyi irányítói és Papp Gábor polgármester minden fontos információt humorral átszőve próbált átadni, így fordulhatott elő, hogy például egy öltönyös úriember kihúzott mérőszalaggal hasalt a deszkákon, azt hangsúlyozva, milyen nagy a vízfelület.

– Úgy gondoltuk, nem sajtóközleményeket adunk ki, hanem készítünk egy filmet arról, Hévíz, ahogyan ígértük, megvárta, sőt, már nagyon várja a vendégeket – fogalmazott Papp Gábor. – Azt hiszem, a városra jellemző hangulatot sikerült átadnunk a Hévízi Televízió által készített alkotással, amely személyes és kellőképpen vidám. Azt akartuk elmondani, bemutatni, miért érdemes hozzánk jönni, s mivel várjuk a turistákat. A lényeg: Hévíz nyitva van, biztonságos, és szolgáltatásait a profizmus jellemzi.

A vendégváró minifilmet – amelyhez, Pállfy Tamás, a Hévízi Turisztikai Nonprofit Kft. vezetőjének szavaival, mikro flashmobot szerveztek – országos csatornákon, közösségi felületeken terjesztik majd, kvázi vírusvideóként, így több százezer potenciális vendéghez eljut, még külföldre is.

– Hévízen régóta közösen gondolkodunk és teszünk azért, hogy megszólítsuk a vendégeket – mondta a forgatáson Pémer Edina, a Palace Hotel igazgatója.
– Most elsősorban a belföldi turizmusra koncentrálunk, hiszen egyelőre a hazai turisták jöhetnek. Szeretnénk, ha minél többen látnák, megismernék, itt milyen csodálatos természeti környezetben tudnak pihenni, s megéreznék a fürdővárosi hangulatot.

Fülöp Attila, a Lo­tus Therme Hotel igazgatója hozzátette, ezzel a filmmel az is céljuk volt, hogy az utazni vágyók figyelmét felhívják arra, Hévíz felkészülten, sok-sok értékkel várja őket a szomorkás karanténhónapok után.

Nyitókép: heviz.hu

Forrás: zaol.hu

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva