2020.09.03. 17:00
3 praktikus megoldás öntapadó kampóval, ami megkönnyíti az életedet
Hirdetés - Néhány öntapadós kampóval sok olyan kellemetlenséget meg lehet oldani, ami fejtörés okoz a mindennapokban. Mutatunk három olyan praktikus és tiszta megoldást, ami minden háztartásban jól jön.

Mielőtt az öntapadós megoldások meghonosodtak, szögre és csavarra volt szükség, ha fel akartunk akasztani valamit. Azon túl, hogy gépek és eszközök kellettek hozzá, ez azért is problémás volt, mert maradandó nyomot hagyott a bútor vagy a fal felületén, amit később már nem lehetett helyrehozni. Ezt a sok fejfájást spórolják meg a modern tartós öntapadós kampók. Íme három megoldás, amit imádni fogsz!

Telefon töltése

Vannak olyan lakások, ahol a fali konnektor körül nincs asztal, amire biztonsággal ráhelyezhető a telefon töltés közben. Ilyen helyeken mindig probléma, hogy a földre tesszük a készüléket és kerülgetni, vigyázni kell, míg a töltés zajlik. Ezt a problémát és a telefon biztonságát oldja meg egyszerűen és tisztán, ha két öntapadós akasztót teszünk a konnektor mellé a falra, amire a telefon felhelyezhető. Ez egy mini polcként funkcionál, csak arra kell figyelni, hogy ne legyen se túl közel, se túl távol a kampó és a megfelelő helyen támassza alá a telefont.

A telefont két öntapadós kampóval könnyen a konnektor mellé tudod helyezni a falra töltés közben

 

Futónövények fali rögzítése

Ha azok közé tartozol, akik dzsungellé varázsolják a pici panellakást, akkor biztosan jól jön egy olyan megoldás, ami a futónövények hajtásait gond nélkül a falon tartja. Spórold meg a piszkolást és a betonfalak szinte lehetetlen fúrását és egyszerűen helyezz fel a falra néhány öntapadós akasztót!

Ha a csilláron is lógnak a növények, jól jön néhány öntapadós kampó, amivel rögzíted az indákat

 

Érdemes ragasztás előtt alaposan portalanítani és egy pici alkohollal át is törölni a falfelületet, hogy tartósabb legyen a tapadás, de a modern öntapadós kampók már olyan jó minőségű ragasztóval készülnek, ami tartós tapadást biztosít.

Fogkefe tartó

Ha pici a fürdőszoba és nincs polc a tükör előtt, akkor a mosdóra kell helyezni a fogmosópoharat. Onnan viszont könnyen leverjük, vagy kézmosás közben rácsöpög a piszkos víz. Ha nagyobb a család és több ember fogkeféje van a pohárban, az is probléma, hogy a fogkefék egymáshoz érhetnek és így esetleg baktériumok kerülnek át egyikről a másikra. Erre a kérdésre ad pofonegyszerű választ, ha néhány öntapadós akasztót ragasztunk a falra egy kicsit ferdén, amire a fogkeféket a fejüknél fogva biztonsággal rá tudjuk helyezni. Mindig kéznél van és higiénikus megoldást nyújt.
A sort még hosszan folytathatnánk, mert az öntapadós kampókkal számtalan apró problémát meg tudunk oldani. A modern öntapadós rendszerek valóban tartósak és meglepően nagy súlyt bírnak el biztonsággal. Kísérletezzünk otthon bizalommal!

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva