2019.12.06. 07:54
30 fős banda ment bosszút állni Balatonakalin
Óriási balhéba csöppentek Balatonakali központjában a reggeli vásárlást intézők csütörtökön, amikor egy élelmiszerüzlet parkolójában, egy körülbelül 30 fős csoport megtámadott és megfenyegetett négy személyt. Állítólag egy korábbi sérelmet akartak megtorolni. A rendőrség nagy erőkkel vonult a helyszínre.

A balatonfüredi rendőrök 23 főt állítottak elő a bűncselekménnyel kapcsolatban.

A nyomozás adatai alapján Balatonakali központjában, egy élelmiszerüzlet parkolójában egy körülbelül 30 fős csoport a korábbi sérelmük miatt megtámadott és megfenyegetett négy személyt 2019. december 5-én 7 óra 4 perckor. Az elkövetők közül többen két sértettet bántalmaztak is, meglökték, megrúgták és megütötték őket. A négy bántalmazott férfinak sikerült gépkocsijukkal elmenekülni, majd ezt követően az elkövetők is elhagyták az üzletház parkolóját, és a szomszédos településre indultak. A rendőrök nagy erőkkel vonultak a helyszínre, majd az adatgyűjtést követően Zánkáról 23 főt állítottak elő a Balatonfüredi Rendőrkapitányságra.

Az esettel kapcsolatban az élet vagy a testi épség elleni, illetve más hasonlóan súlyos fenyegetéssel elkövetett zsarolás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

Az előállított személyek elszámoltatása folyamatban van, közülük két férfit őrizetbe vettek a rendőrök.

Forrás: police.hu

Nyitókép: illusztráció/Shutterstock

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva