likeBalaton.hu | 2021.09.26. 08:00
4 millió forinttal ment inni, aztán csodálkozott, hogy mi történt a pénzzel
A Balatonfüredi Rendőrkapitányság munkatársai őrizetbe vettek és gyanúsítottként kihallgattak egy 33 éves férfit.

A Balatonfüredi Rendőrkapitányság munkatársai őrizetbe vettek és gyanúsítottként kihallgattak egy 33 éves férfit.

Lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyik nyomozás a Balatonfüredi Rendőrkapitányságon egy 33 éves férfi ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított 2021. szeptember 23-án a késő esti órákban megismerkedett egy másik férfival egy balatonfüredi vendéglátóhelyen, majd miután a sértett őrizetlenül hagyta hátizsákját, azt magához vette és távozott.

A sértett az asztalhoz visszaérve nem találta a széken hagyott holmiját, benne az értékeivel és személyes irataival, valamint 4 millió forinttal. Ezt követően a vendéglátóhelyről értesítették a rendőrséget, majd a kiérkező járőrök a gyors adatgyűjtés eredményeként azonosították az elkövetőt. A fiatalembert néhány órán belül egy munkásszállón elfogták és előállították a Balatonfüredi Rendőrkapitányságra.

A nyomozók – őrizetbe vétele mellett – gyanúsítottként kihallgatták a férfit, aki tettét elismerte. A rendőrök lefoglalták tőle az ellopott értékeket, iratokat és a készpénzt, amelyet a sértett hiánytalanul visszakapott.

Forrás: police.hu

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva