viharjelzés: Siófoknál 1
13°
22° 10°
DNY
1 km/h
2018.11.19. 10:00 4000 méterről ugrottak ki Siófokon a kosaras fiúk
Megosztom
Elképesztő ejtőernyős videót osztott meg a Siófok-Kiliti repülőtérről Magyarország első akrobatikus kosárlabda csapata, a Face Team. Az extrém sportokkal foglalkozó győri fiúk idén ősszel egy tandemugráson vettek részt a Balaton felett.

A 4000 méterről végrehajtott siófoki tandemugrás úgy tűnik, hogy még a kiváló képességgekkel rendelkező akrobata srácokat is próbára tette. Legalább is úgy tűnik abban a vlogban, amelyet legutóbb posztoltak.

Skydive Face Team style

Face Team's home has always been the air up there, we just had to try #skydiving! 🚁Click👇🏻on the link to watch the full VLOG episode (CC for ENG sub):https://youtu.be/p_ldIRnZPW0 👀Mindig is a levegő volt az otthonunk, így épp itt volt az ideje kipróbálni a tandemugrást is! 🤙🏻Kattints a 👆🏻linkre a teljes videóért!

Közzétette: Face Team – 2018. november 15., csütörtök

Az összeállításban látszik a Balaton sziluettje, az Ugrani Jó, SkyDive Balaton csapatának ejtőernyősei és persze a kosaras fiúk, akiket jó nézni, hogy milyen élményt jelent számukra a kihívás. A videót sokan kommentelték. Volt, aki azt írta: „ Nagyon nagyok vagytok, megint kiléptetek a komfortzónából, már ha még van olyan nektek…”

Itt látható a videó:

A Face Team egyébként Magyarország első akrobatikus kosárlabda sportszínháza, a nyáron mi is láthattuk őket Zamárdiban, a Richter Florian Cirkuszban, ahol előadták Full adrenalin című produkciójukat a Cirkuszok éjszakáján. Előadásaikban ötvözik, az akrobatikus mozdulatokat a színházi előadással, táncokkal valamint a labdazsonglőr elemekkel.

Összeállította: Krausz Andrea

 

Hozzászólások

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva