2018.09.25. 12:00
Pocak bikiniben, gyerekek és Nyunyi nagymama
Több mint három évtizede vigyázza Anett minden lépését, de már egy jóideje a gyermekei, a hétéves Olivér és a tízhónapos Soma őrangyala is Ági mama, vagy ahogyan a családban szólítják, Nyunyi. Czippán Anett sokat köszönhet az édesanyjának, akit most először mutat meg a nyilvánosságnak ennyire intim, családi környezetben. Mint elárulta: nem lehet neki elég hálás a sok segítségért, amit tőle kap, és egy született szupernagyinak tartja.

Aki nem ismeri őket, első blikkre nem biztos, hogy megmondja, anyával és lányával van dolga. Hiszen a TV2 műsorvezetője és az édesanyja úgy cseverészik és lazán poénkodik egymással, akár két barátnő.

– Ez nem véletlen; hihetetlenül bensőséges és szoros kapcsolat van köztünk! Mindennap többször is beszélünk, amióta pedig megvannak az unokák, minden héten legalább egyszer velük vagyok – mesélte Ági, akita családban Nyunyinak szólítanak. De honnan ered ez a bájos becenév?

– A nagyobbik unokámtól, Olivértől. Azt kértem ugyanis, hogy inkább nagyanyusnak hívjon. Nem akartam azzal öregíteni magamat, hogy mamának vagy nagyinak szólít.Csakhogy nem tudta kimondani a nagyanyust, így lettem Nyunyi…

– Ma már én is Nyunyinak hívom, bár gyakran rám szól, mert tőlem mégis az anya esik neki jól – vette át a szót Anett, aki szerint az édesanyja bármit megtenne értük. De szerencsére nemcsak rá, az édesapjára is bármikor számíthat.

 

View this post on Instagram

A házunk előtt! 15 perc pihi!?#anyaélet

A post shared by Czippán Anett (@czippananett) on

– Ha segíteniük kell, képesek mindent félredobni és akár többszáz kilométert utazni. Nagyszülőként persze engedékenyebbek, mert már tudják, hogy bizonyos dolgoknak nincsen akkora jelentősége. Azt szeretem bennük, hogy ugyanúgy nevelik a fiaimat is, mint annak idején engem. Az ő mintájukat követem – árulta el a műsorvezető, külön kiemelve, hogy az anyukájának óriási szíve van.

View this post on Instagram

Akkor takarítás in-dul!?

A post shared by Czippán Anett (@czippananett) on

Nemcsak a saját unokáira gondol: más gyermekek boldogsága is fontos a számára, ráadásul még nagy állatbarát is.

– Mindig rengeteg állata volt, és van a mai napig. Egy békát sem hagy éhezni. Olivérrel mentett már meg két cicát és amint látom, az állatszeretetet Somának is elkezdte átadni!

Ágiról azt is megtudhattuk, hogy a szakmájából adódóan bármikor, bármilyen ruhát elkészít, Anettnek például csodálatos ruhakölteményeket varr, Olivérnek pedig amit csak kitalál.

– A legelképesztőbb egy farsangi méhecskejelmez volt, aminek még kis csápokat is varrt a fejére. Somának egyelőre a kiságyát turbózza, de már látom, hogy ha majd ő is extrémebb ötlettel áll elő, azt is meg fogja a kedvéért valósítani – mondta nevetve a műsorvezető, aki született szupernagyinak tartja az édesanyját, ezért biztos, hogy jelölni fogja a Sudocrem által életre hívott kampányban az Év SzuperNagyija címre.

A márka hivatalos Facebook oldalán az anyukák és apukák egy-egy rövid történet beküldésével nevezhetik 2018. szeptember 30., 12.00-ig a nagymamákat Az Év SzuperNagyija címre.

Red Lemon

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva