2019.02.21. 14:06
LikeBalaton, már magazinként is!
Két fantasztikus hírünk van a Balatont és a vitorlázást kedvelők számára, hiszen szinte egy időben született a LikeBalaton ingyenes nyomtatott magazinja, és újult meg partnerlapunk, a Vitorlázás magazin. Aki szeretné mihamarabb a kezében fogni őket, például a budapesti Boat Shown (és az Utazás Kiállításon) már megtalálja a kiadványokat.

Tartalmilag és dizájnban is megújult az idén 56 éves Vitorlázás magazin. Magyarország piacvezető, prémium hajós kiadványa letisztult, igényes, modern, átlátható és olvasóbarát – mondta a prémium magazinról a főszerkesztő, Lénárt Attila.

– Nem csupán ráncfelvarrást végeztünk, hanem minden szempontból kiforrottabb, igényesebb, tartalmasabb magazinnal álltunk elő: bővebb terjedelemben, számos új rovattal, valamint frissebb, modernebb arculattal.

A formai változások között akadnak olyanok, amelyeket mindenki könnyen és gyorsan felfedezhet – ilyen például a magazin méretének változása, a megnövekedett oldalszámunk, az elegánsabb borító vagy a szebb, olvasóbarát belső papír is.

Vannak nehezebben észrevehető változások, mint a betűtípusok és a címszerkezetek finomodása, vagy a rövid kiegészítő információkat tartalmazó „kapcsolódási pontok”, mint a „VM-kisokos” vagy a „Tudta-e?” kiskeretes összeállításaink a cikkeknél.

A modern és dinamikus arculattal a könnyebb átláthatóságot igyekeztünk elősegíteni, valamint a magazin egyes témái közötti navigációt szerettük volna megkönnyíteni – tette hozzá a főszerkesztő.

És persze nagy örömünkre megszületett a Likebalaton ingyenes magazinjának első száma is, melyet például az Utazás Kiállításokon, a budapesti BoatShown (a Vitorlázás magazin standján), a Tourinform irodákban, a balatoni TDM irodákban, éttermekben, szállodákban, fürdőkben és még sok-sok helyen lehet beszerezni.

Fotó: shutterstock

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva