viharjelzés: Siófoknál 2
25°
27° 19°
É
11 km/h
2018.09.19. 06:23
A hatékony és kíméletes fürdőszobatisztítás titka
Szponzorált tartalom - Ha van egy szemet gyönyörködtető fürdőszobánk minőségi szaniterekkel és bútorokkal, akkor annak minden eleme megérdemli a magas szintű gondoskodást is, hogy minél tovább megőrizhessék szépségüket.

A környezetbarát tisztítószerek használata napjainkban rendkívül fontos. Törekednünk kell arra, hogy ahol és ahogy csak tudunk, ne terheljük meg a bolygónkat káros anyagokkal. Az igazság azonban az, hogy vannak olyan helyiségek, ahol nem tud az ecet és a szódabikarbóna lenni mindenre a megoldás.

A fürdőszobában kifejezetten figyelnünk kell arra, hogy a lehető legtisztábbak legyenek a szanitereink úgy, hogy közben nem teszünk kárt bennük. Azaz, nem használunk ellenőrizetlen tisztítószereket.

Valamint azt is érdemes szem előtt tartanunk, hogy egyfajta tisztítószert nem tudunk mindenen, minden felületen használni. Egyszerűen azért, mert más-más alapanyagon máshogy viselkedik a szer.

Hatékony és biztonságos

A klór és más agresszív hatóanyagú, fertőtlenítő hatású tisztítószerek kifejezetten károsíthatják a fürdőszobában található szanitereinket. Ezért is jó, ha körültekintően választjuk ki, mivel takarítunk otthonunkban. A minőségi tisztítószerek biztonságosan használhatóak, sőt hatékonyságukat a gyártó rendszeresen ellenőrzi, mint ahogyan a RAVAK is pontosan ezt teszi tisztítószer termékcsaládjával.

Kínálatukban megtalálunk olyan tisztítószereket, amelyek mindegyike megbízhatóan tünteti el a zsír- és vízfoltokat a szaniterekről. A RAVAK Cleanert elsősorban az akrilkádakhoz, zuhanytálcákhoz és zuhanykabinok betétlemezeinek tisztításához ajánlják a szakemberek. A csaptelepekhez, krómozott felületekhez is kaphatunk speciális tisztítószert, amellyel szintén megszabadulhatunk a zsírfoltoktól és egyéb szennyeződésektől.

A kádak és zuhanyzók szifonjaiban található lerakódások eltávolításához használjunk speciális oldószert. Mindig pontosan kövessük a használati utasítást, soha ne kerüljön túl sok oldószer a lefolyóba, mert az akár bele is köthet!

Üvegbetétes zuhanykabinok, kádparavánok felületén található vízrészecskék ellen tesz rendkívül jó szolgálatot a RAVAK AntiCalc® Conditioner, amely felújítja a gyári védőréteget a felületen.

Egy gondolat a fertőtlenítésről

Sok olyan fertőtlenítő hatású termék kapható, amely kifejezetten károsíthatja bútorainkat, berendezéseinket. Ugyanakkor a túlfertőtlenítés nemcsak az otthonunknak nem tesz jót, a mi egészségünkre is rossz hatással lehet, mert a kórokozók ellenállóbbá válhatnak. Biztos hallottuk azt a mondást, hogy egy kis kosz senkinek sem árt meg! Ezért pont annyit és úgy takarítsunk, hogy megőrizhessük otthonunk és a magunk egészségét, miközben óvjuk fürdőszobánkat is.

 

Megosztom

Hozzászólások

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva