2020.02.27. 19:00
A likeBalaton.hu is ott van az Utazás Kiállításon, gyere és találkozzunk!
Megnyílt az Utazás 2020 kiállítás a Hungexpo Budapest Vásárközpontban. Február 27. és március 1. között a likeBalaton.hu és a Vitorlázás magazin közös standján várjuk a Balaton és a víz szerelmeseit. Keresd a standon magazinjainkat is!

– Idei újdonság, hogy a kiállítás első, szakmai napján megrendezik a CheckINN Turisztikai Karrier Expót, amely felvonultatja a turisztikai szektorban munkát kínáló vállalkozásokat, közel 50 céggel – mondta Princzinger Péter, a Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány elnöke.

A szervezők szerint az Utazás 2020 rendezvényekre látogatók száma elérheti a 40 ezret. Az eseményt a Budapest Boat Show-val együtt rendezik meg. Mindegyik rendezvény ugyanazzal a belépőjeggyel látogatható, a kiállításra a diákok pénteken ingyenesen léphetnek be.

Fotó: Vitorlázás magazin

Gyere és találkozz velünk a kiállításon egész hétvégén! A standon már megtalálod az ingyenes, tavaszi likeBalaton.hu magazint, a legizgalmasabb balatoni témákkal és minden hasznos infóval a tó körüli eseményekről! Keresd a kiállításon és a Balaton körüli kedvenc helyeiden is!

Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva