likeBalaton.hu | 2021.11.25. 14:00
A Maldív-szigetekre utazott a Miss Balaton csapata
A Maldív-szigetek Déli-Malé-korallzátonyának üdülőhelyén fotózzák a Miss Balaton szépségverseny tagjait. Erről Iszak Eszter modell számolt be közösségi oldalán.

Pálmafák, forróság és homokos tengerpart. Az Indiai-óceán közepére utazott a Miss Balaton csapata, hogy ott készítsék el legújabb naptárukat.

Ahogy 2020-ban, úgy a járvány miatt idén is elmaradt a Miss Balaton szépségkirálynő-választás, de augusztusban a versenyek korábbi királynői és udvarhölgyei, összesen tizenketten vonultak fel együtt egy balatonfüredi gálán. A nagyszabású party műsorvezetője ezúttal is Iszak Eszter volt, aki kommunikációs tanácsadója is egyben a versenynek.

A modell Instagram oldalán jelentette be, hogy a csapat megérkezett a Maldív szigetekre:

“Egy jó hosszú út után megérkeztünk a Paradicsomba a Miss Balaton csapatával, ugyanis itt fotózzuk a lànyokkal az idei naptárat!
El sem hiszem, milyen szerencsés vagyok, hogy év elején a szerelmemmel lehettem ezen a csodás helyen (aki ráadásul itt kérte meg a kezem), most pedig a legjobb csapattal tölthetek el itt egy hetet, olyan emberekkel, akikkel élmény minden egyes beszélgetés és minden eltöltött perc! Ilyen munkát mindenkinek!”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

iszakeszti (@iszakeszti) által megosztott bejegyzés

Nyitókép: Illusztráció – Michael Swigunski/Pexels

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva