Szaniszló Hajnalka | 2019.08.23. 18:00
A Plázson még mindig durván dübörög a nyár!
Siófok homokos tengerpartján ezen a hétvégén is medencés bulikkal és a Palace Closing Festtel várnak mindenkit.

Szerencsére ezúttal csak három napon át tart a hét, pénteken pedig ismét célba vehetjük a Balatont és annak legszebb partszakaszát, a siófoki Plázst, hogy még utoljára kiélvezhessük a nap sugarait, a Balaton hullámait és a felhőtlen szabadságot és bulizást.

A hétvégére hangolásról ezúttal a SPONTAN Beach/Pool Party gondoskodik majd, a nyár utolsó hétvégéjének első napján, augusztus 23-án. A már délután kettőkor elrajtoló partyn olyan előadók vezetnek át a naplementén át az éjszakába, mint B&E, Dorothy T., a Squirrel Project, Ratkay, Rizkid és Audrey. A belépés a Nagystrand belépő megváltásával ingyenes.

Mindent a Plázsról ide kattintva!

Idén sem maradunk Palace Closing Fest nélkül. A PLÁZS Arénában újjáéledő Palace nyitotta a szezont, természetes, hogy a hagyomány nem szakad meg és zárásra is visszatér a Palace! Ezúttal is három helyszínen pörögnek majd a legforróbb lemezek a hazai elektronikus színtér javától augusztus 24-én, egészen másnap reggelig.

A rengeteg nyári élményből ezt az éjszakát sem felejtjük el! 😍Köszönjük!#followtheflow #aftermovie #plázs #balaton #siófok #koncert

Közzétette: Plázs Siófok Official – 2019. augusztus 13., kedd

 

Akiben még maradt erő – és miért ne maradna – az vasárnap az idei utolsó Audio bbq eseményen lazíthat Peter Makto ütemeire, de a rezidensekről, Chriss Ronsonról és Toto Jr-ról se feledkezzünk meg. Jövő hétvégén pedig a PLÁZS mindenkit vár vissza az ULTRA COLOR of Siófokkal, azaz a Balaton fővárosának legszínesebb éjszakájával augusztus 31-én, hogy méltóképp búcsúzhassunk 2019 nyarától.

Összeállította: Szaniszló Hajnalka

Nyitókép: Siófok, Plázs, hivatalos sajtófotó

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva