viharjelzés: Siófoknál 2
25°
27° 19°
É
11 km/h
2018.09.21. 14:00
Apáca Show és a rózsaszín haj
Peller Anna színész, műsorvezető legújabb kedvenc szerepe a 90-es évek ikonikus filmvígjátékából készült musicalsiker, az Apáca Show, amelyet decemberben Veszprémben is bemutatnak.

Deloris van Cartier legendás karakterét Peller Anna és Sári Évi felváltva alakítja.

– Deloris valójában szertelen, vágyik arra, hogy énekesnő legyen, de igazából nem találja a helyét a világban és az érdekes a történetben, hogy végül az apácáknál lel békére, nagyon megszeretik őt – mesélte szerepéről Peller Anna.

Az Apácashow-ban egy dögös szőke parókában és fityulában is énekel és táncol egy egész estén keresztül.

– Mivel mind a színházban, mind a tévében sokat vasalják a hajamat, így nagyon figyelek az otthoni ápolásra – folytatja az elbűvölő színésznő. – Rendszeresen pakolást teszek fel rá, fontos, hogy jó minőségű kozmetikumokat használjak, így jól visszatöltődik a sérült haj. Ha az ember erre odafigyel, szinte meg sem mondanák a hajáról, milyen sokszor van tortúrának kitéve.

Fotó: Nasz Nikolett

Ha a hivatása nem szabna kereteket a külsőjével kapcsolatban, Anna vadabb dolgokat is bevállalna.

Nagy vágyam lenne egyszer kipróbálni a rózsaszín hajat, a pasztell és a rikító verzió is érdekel, sőt, lehet, hogy egyszer a kékkel is kacérkodnék. Persze a szerepeim miatt ezt nem tehetem meg, elég abszurd lennénk a Mágnás Miska Marcsájaként ilyen színekben pompázva. A tetkó is a színház miatt kizárt, bár, ha rajtam múlna, már az egész család a hátamra lenne varrva: Annabella, Mikike, meg a kutyák – teszi hozzá nevetve Anna, aki azt is elárulta, fontosnak tartja, hogy mindenki tudja, milyen fazon illik a személyiségéhez.

– Férfi frizurák terén nekem Mikike az alap. Rajta azt szeretem, ha oldalt fel van nyírva, felül pedig van tömege, lehet mibe beletúrni. A felnyírás nagy kedvencem, de fontos, hogy mindenki tudja viselni azt a frizurát, amit választ magának.

Peller Anna a civil életben az egyszerűségre és letisztultságra törekszik, ha a frizurájáról van szó, hiszen a színházban néha a legextrémebb hajkölteményekben lép színpadra. A hétköznapi, de vagány viseletekhez fodrászától, Ternyák Katától is hasznos tippeket kap.

Az egyszerű eleganciát kedvelem, ha nincs előadásom, vagy felvételem, szívesen hordom a hajam félig feltűzve, vagy oldalra fonva és imádom a copfot is. Ternyák Kata megtanította nekem és Mariannkának is, hogy tudjuk a legegyszerűbben megoldani otthon is ezeket a frizurákat – meséli Peller Anna. – A színházban sokszor van rajtam paróka, vagy csilli-villi kreációkat készítenek a hajamból, így nekem az a fontos, hogy egyszerű, tiszta, de kicsit vagány legyek a fellépések és a felvételek közti időszakban. Természeten én is nagyon figyelek arra, hogy a frizurám harmóniában legyen az éppen rajtam lévő szettel, és úgy általában a hangulatommal.”

A Mágnás Miskában (Fotó: Kállai Tóth Anett)

Címlapfotó: Gordon Eszter

Apáca Show ajánló

Megosztom

Hozzászólások

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva