lakaskultura.hu | 2020.06.06. 13:00
Balatoni kertiparti indul! Szuperjó tippek a dekorációhoz
Az italok behűtve, az ételek előkészítve, a grillező beüzemelve – a dekorációt pedig saját kezűleg is elkészíthetjük!

A régi létra új élete
Egy használaton kívüli létra sok mindenre jó: garantáltan hatásos látványelem, ugyanakkor praktikus tárolóként is funkcionál. Zászlógirlandot mi magunk is készíthetünk, így még különlegesebb lesz!

Fotó: lakaskultura.hu

 

Játékos fények
A bulihangulathoz elengedhetetlen kellékek a lampionok. Minél több van belőlük, minél színesebbek és változatosabb formájúak, annál jobb! Ha napelemes verziót választunk, a hálózati kábelekkel sem kell bajlódnunk – írja a lakaskultura.hu.

Fotó: lakaskultura.hu

 

Kreatív pohárjelölés
A befőttesgumikat nemcsak a konyhában vethetjük be, hanem a „kié ez a pohár?” problémát is egyszerűen megoldhatjuk a színes gyűrűkkel. A legegyszerűbb, rögtönzött gyertyatartókon is jól mutatnak.

Fotó: lakaskultura.hu

 

Kosárból kínáló
Egy frissen facsart gyümölcslevet? A szalagokkal díszített, textillel bélelt kosárkából kínálva még jobban esnek majd a finomságok – ráadásul így egyszerűbb mozgatni a praktikus kínálót.

Fotó: lakaskultura.hu

 

Rovarok ellen
Ha szabadban szolgáljuk fel az italokat, a rovarok miatt ajánlott lefedni a poharakat. Egy citromszeletre emlékeztető, rajzolt papírkorong lyukkal a közepén tökéletesen megoldja a problémát.

Fotó: lakaskultura.hu

 

Egyszerű és mutatós
A friss virágoknál kevés szebb dekoráció létezik, a kerti partiknak pedig elmaradhatatlan díszítőelemei. Rendezzük el az üde csokrokat vázákban, üvegekben, majd tegyük őket egy kosárba.

Fotó: lakaskultura.hu

 

Színharmónia
A stílusos terítékhez elég két meghatározó színbe öltöztetni az asztalt, de persze ilyenkor a dekoráció elemein is ezek a tónusok köszönjenek vissza!

Fotó: lakaskultura.hu

 

Egyedi minták
A batikolás már régóta hódít az öltözködés és a lakberendezés terén egyaránt. A pamut textilszalvéták festésének mi magunk is nekiállhatunk.

Fotó: lakaskultura.hu

 

Üljünk fűbe!
Ha egy kis változatosságra vágyunk, akár a földre is leköltöztethetjük az asztalt. A kültéri szőnyegre helyezett színes, puha párnák, takarók gondoskodnak a vendégek kényelméről, a faládákra fektetett deszka pedig tökéletes lesz a tálaláshoz.

Fotó: lakaskultura.hu

 

Nyitókép: Shutterstock

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva