borsonline.hu | 2020.08.08. 17:00
Balázs Fecó úgy izgul, mint 1967-ben, de miért és mi köze ennek a Balatonhoz?
– Úgy izgulok, mint az első bulim előtt – nyilatkozta Balázs Fecó, amikor a járvány miatt újrainduló koncertturnéja szóba került. Hol lép fel a Balatonnál? Milyen hobbinak hódolt a karantén alatt, és mi köze van a kis növényhatározóhoz?

Füred, Siófok – Teltházas koncertek várhatóak

Balázs Fecó márciusban félbeszakadt országos turnéja Balatonfüreden folytatódik ezen a hétvégén. Telt ház előtt lép színpadra a Kossuth-díjas művész, majd Siófok következik, ha nem szól közbe az ismét felerősödni látszó koronavírus-járvány. Nem tagadja, nehezen élte meg a bezártságot. Hiányzott számára a zene, a fellépések, de legjobban a közönség. Most arra készül, hogy a zenész barátaiból verbuvált, tizenhat fős nagyzenekar segítségével ott folytassa, ahol tavasszal abbahagyta.

Balázs Fecó úgy izgul, mint 1967-ben, de miért?

– Be vagyok sózva, mint az elején, 1967-ben, az első Neoton fellépésem előtt. Nagyon izgulok! Nem mindegy, hogy hogyan térünk vissza a hosszú szünet után, mert ez meghatározhatja az egész turnésorozatot. Tele a naptáram, sok koncertre készülünk, csak az égiek is „engedélyezzék” a fellépéseket – mondta a borsonline.hu-nak Balázs Fecó.

Az énekes mindent belead majd, hogy tökéletesek legyen a koncertek

– Hanggal bírni fogom, az biztos – jelentette ki Fecó. – Lehet, egy-két hamis hang is kijön majd belőlem, de ettől különleges, ettől utánozhatatlan egy élő buli. Bevallom, én még nem hallottam olyan koncertet, ahol „stúdiótisztán” szólt minden. Attól nem tartok, hogy belebakizok a nóta szövegébe, hiszen a közönség sokszor együtt énekel velem. Ők pedig biztosan nem tévesztenek majd – folytatta a népszerű énekes.

 

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva