likebalaton.hu | 2020.09.18. 09:07
Balesettel indult a hétvége az M7-es autópályán
Kellemes idő vár ránk a hétvégén, sokan indultak útnak a Balaton felé, az M7-es autópályán már baleset is történt. Óvatosan vezessetek!

13.40

A kisbuszba beszorult egy ember, őt feszítővágóval szabadították ki a siófoki hivatásos tűzoltók. Az egységek áramtalanították a járműveket, megszüntették a forgalmi akadályt és segítettek a mentőszolgálat szakembereinek a sérültek ellátásában. A baleset két sérültjét a mentők kórházba szállították.

Fotó: Siófok HTP

Fotó: Siófok HTP

Fotó: Siófok HTP

11.20

Megszűnt a torlódás. Az M7-es autópályán, Letenye felé a 115-ös km-nél, ahol korábban egy kamion és egy kisbusz ütközött össze már nincs korlátozás, mindkét sáv használható.

8.50

Személyi sérüléses közúti közlekedési baleset miatt félpályás útlezárás van érvényben Balatonendréd térségében Letenye irányába.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján 2020. szeptember 18-án 8 óra 20 perc körül az M7-es autópálya Letenye felé vezető oldalának 115. kilométerszelvényében, Balatonendréd magasságában – eddig tisztázatlan körülmények között – két személyautó ütközött össze. Az elsődleges adatok alapján a balesetben két személy is megsérült. Az érintett útszakaszt a helyszínelés és a műszaki mentés idejére lezárták, a forgalmat Zamárdinál a 7-es főútra terelik, visszatérni Kőröshegynél lehet-tudtuk meg a police.hu-tól.

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva