2019.09.01. 06:00
Bemutatkozik a likeBalaton - Szaniszló Hajnalka
Összegyűjtöttük nektek a LikeBalaton csapatának legemlékezetesebb pillanatait, és megmutatjuk kinek a cikkeit lájkolhattátok az idei szezonban.

Mi volt a legkedvesebb munkád az idei szezonban?
Egyértelműen a nudista strandok titkainak kutatása, annak pszichológiája, amely olykor egész családokat érint, valamint a Fülled erotika a Balatonnál. Az anyag nem veszi véresen komolyan magát, mégis izgalmas kalandozásokat kínál a tó körül. Nagyon szerettem a búvóhelyek témáját is, mert ezek olyan dolgok, amelyek mindenkit érdekelnek, csak sokan nem mernek róla beszélni, de titkon mindenki kattintani fog, mert nem tudja megállni, hogy ne olvasson sikamlós témákról.

Fotó: Shutterstock

Legszerethetőbb hangulat az idei nyáron?
A nagy fesztiválok hangulata. Mindegyik és bármelyik. Semmivel sem összehasonlítható, egész más világ, mint a hétköznapok valósága.

A legnagyobb baki?
Nem emlékszem, de biztosan volt, majd a vezető szerkesztőm megmondja. 🙂

A legkedvesebb helyed a Balatonon?
Ha tehetném, valószínűleg Tihany környékére költöznék.

Amit vagy ahol legszívesebben eszel a Balatonnál?
Fagyi bárhol és bármilyen formában vagy mennyiségben. De ezt, lehet ki is találtátok, annyit írtam róla; és azt tudtátok, még a fogyókúrába is belefér?

A téma amivel legszívesebben foglalkozol?
Zene, sport és erotika.

Mit szeretsz legjobban a Balatonban?
Az illatát.

A legnagyobb cukiság, amivel találkoztál?
A fürdőző elefántok és felvonulásuk a lellei strandon.

Amit legjobban irigyeltél valakitől a LikeBalaton oldalról?
A barlangtúrát Mihály Szilvitől. Egy barlangban hajókázni, érezni az illatokat, a levegőt, ahogyan körülvesz és azt az atmoszférát… szerintem ritka különleges program.

Amit legszívesebben megúsztál volna?
A nyilvános wc térkép összeállítását, de azt meg is úsztam, szerencsére.

Ahol mindig jól érezted magad?
A fesztiválokon, a semmi mással össze nem hasonlítható hangulatuk miatt és természetesen azért, mert óriási zenefogyasztó vagyok, szóval gyakorlatilag bármilyen koncertet képes meghallgatni, nyitottan az újdonságokra és természetesen kiemelt figyelemmel kísérve a nagy kedvenceket.

+1
Ahova bármikor örömmel mész?
Tagyonba. Ez a pici birtok gyönyörű, és az ott dolgozók is mindent megtesznek azért, hogy jól érezd magad náluk. Készítettem egy anyagot a tulajdonossal, olvassátok el, mert nagyon beszédes.

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva