likeBalaton.hu | 2020.07.25. 00:51
Borzalmas! Kiderült hogyan halt meg a 19 éves fiú a siófoki strandon
Szörnyű részletek derültek ki a csütörtöki tragédiáról: a szemtanúk szerint a fiatalember barátai sokkot kaptak a történtek után: sikoltoztak, zokogva kiabáltak a siófoki strandon.

Mit arról a likeBalaton is beszámolt tegnap, csütörtök késő délután egy 19 éves fiatal férfi fulladt a Balatonba a siófoki strandon. A fiatalember egy vízibiciklin szórakozott a barátaival, mielőtt megtörtént a tragédia. Eddig nem lehetett tudni, pontosan mi okozta a 19 éves fiatal halálát, ám most a szemtanúk beszámolói alapján kiderült: nyakát törte, amikor fejest ugrott a mindössze 50 centis vízbe.

A tizenéves fiatalok Siófokon töltötték a hetet. A csütörtöki strandidőben fürödtek, majd vízibiciklit béreltek a siófoki strandon. A 19 éves fiú hirtelen fejest ugrott a Balatonba, de a víz a part közelében csak fél méteres volt. A szörnyű részletekről a TV2 Tények című műsora számolt be péntek este. A riportban elhangzott, hogy a fiú azonnal meghalt, kitörte a nyakát, és elsüllyedt. A barátai hívtak segítséget, mert nem jött fel a víz felszínére. A rendőrök azonnal keresni kezdték és a fürdőzők is segíteni próbáltak ebben, a Tények úgy tudja, végül egy strandoló lány lábába akadt bele a fiatalember holtteste.

A Tények riportját itt láthatod:

Minden évben legalább egy ilyen tragédia történik, amikor a túl sekély vízbe fejest ugrik valaki. Vagy gyönyörű strandidőben, a parthoz nagyon közel, olyankor amikor nincs viharjelzés, azért fullad meg, mert felhevült testtel ugrik a csónakból, vagy a vízibicikliről a Balatonba. Az idei szezonban ez már a második tragikus vízibaleset volt a déli parton. Az előző esetben is egy 19 éves fiatal halt meg. Balatonlellén indult úszni, de nem jött ki a Balatonból.

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva