viharjelzés: Siófoknál 0
10°
12°
É
11 km/h
2018.10.19. 13:49 Büszkék vagyunk!
Megosztom
Te is szeretsz dicsekedni? Mi is! Főleg, ha nemzetközi versenyen nyer valamelyik kollégánk! :)

“Teljes döbbenetemre a legjobbra értékelt fotósok által kiválasztott fényképek közül az enyém lett a legjobb. És ki is állítják Belgrádban.” – írta közösségi oldalára kolléganőnk, aki nyáron azon munkálkodott, hogy a Balaton déli partjának eseményeiről mindig időben tudjatok, és izgalmas módon be is számoljon róluk, ha esetleg éppen máshol pihentetek.

Fenyő Zsuzsát most mi interjúvoltuk. Fura, kicsit zavart mosoly is volt az arcán, hogy most nem kérdez, hanem válaszolnia kell.

– Milyen versenyen indultál?

– Ez egy internetes felület, bárki regisztrálhat. Fotókat kell feltölteni változó témakörökben. Tulajdonképpen egy játék, szerintem több százezer regisztrált tag lehet. A feltöltött fotókra aztán lehet szavazni, és a legjobbra értékelt fotósok is választanak ki fotókat: ami szerintük a legjobb. Havonta egyszer vagy kétszer indítanak új abb témakörben kihívást, végül a legjobbnak itélt képeket kiállítják valahol a világban. Most a Fascinating Lighting volt a témakör, körülbelül 50.000-en töltöttek fel mintegy 200 000 képet. Egy ember négy képet rakhatott fel.

– Hány nyertes fotó volt?

– Három nyertes volt. A másik kettő szavaztok alapján nyert, egy finn és egy indiai fotós képe kapta a legtöbb voksot, az enyémet pedig a legjobb fotósok választották ki. Belgrádban állítják ki majd decemberben. Ez a nyeremény. Gurushots a neve egyébként, és csak hobbiból foglalkoztam vele. Tényleg megdöbbentem, hogy 200.000 fotóból az enyém lett az egyik legjobb. Nem számítottam rá. Egyébként 3 éve fotózom, csak hobbiból, de elég sokat.

 

Hozzászólások

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva