likeBalaton.hu | 2020.07.15. 12:59
Elképesztő! Egy kamion rejtett rekeszeiben 50 kiló marihuánát találtak az M7-esen
Több tízmillió forint értékű kábítószergyanús növényi törmeléket találtak hétfőn hajnalban a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Bevetési Igazgatóságának járőrei egy kamionban. Az átvizsgálás során újabb és újabb rekeszekből kerültek elő a marihuánás zacskók. A magyar sofőrt letartóztatták.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya kábítószer birtoklása bűntett miatt folytat nyomozást egy 57 éves férfi ellen – írja a Police.hu.
A magyar férfi által vezetett kamiont 2020. július 13-án a hajnali órákban, az M7-es autópálya sormási pihenőjében ellenőrizték a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Bevetési Igazgatóságának járőrei.

Hatalmas mennyiségű kábítószergyanús anyag (Fotó: Police.hu)

 

A járműszerelvény átvizsgálása során a félpótkocsi oldalsó tároló rekeszeiből kialakított helyeken kábítószergyanús növényi törmeléket találtak. Ezt követően a Zala megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói a különböző rejtekhelyekről több mint 50 kilogramm – az előzetes szakértői vélemény alapján – marihuánát foglaltak le, melynek feketepiaci értéke több tízmillió forint.

A rendőrök a férfit elfogták, majd előállítását követően gyanúsítottként hallgatták ki és bűnügyi őrizetbe vették. A nyomozók előterjesztést tettek a sofőr letartóztatásának indítványozására, amelyet a bíróság 2020. július 14-én elrendelt. A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság szakértők bevonásával folytatja az ügy vizsgálatát.

Nyitókép: Police.hu

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva