2018.11.13. 05:06
Ez az olló annyira jól vág a manikűr készletedben, honnan van? A cégtől kaptam ajándékba!
Hirdetés - Amikor bemegyünk egy orvosi rendelőbe, szinte mindenhol az aktuális gyógyszergyártó partnerek jegyzettömbjeivel, tollaival, vagy különféle orvosi kiegészítőivel találkozunk, ami nem meglepő, hiszen amilyen felületet ki lehet használni, arra érdemes egy kis reklámot tenni, az nem fáj senkinek sem.

Csak azt eredményezi, hogy ismertebb lesz egy márka vagy termék neve a rendelőt használó emberek között. Ott pedig bárki megfordulhat!

Ugyanez igaz azokon a helyeken is, ahol valamilyen recepció várja először az ügyfeleket, hiszen a szokásos újságok mellett látunk elvihető kis naptárakat, jegyzettömböket, tollakat vagy akár kis piperecikkeket is.

Melyik nő mondana nemet egy ajándék napszemüvegre? Ez nyilván megéri a vásárlónak, a cégnek pedig ez csak egy minimális befektetés, ami amúgy is benne van már a marketing büdzsében.

Természetesen ennek is két oldala van, hiszen vannak komolyan fejlődő, a munkavállalóikra odafigyelő cégek, s vannak azok a típusok, melyek csak halálra dolgoztatják az embereket, mondván örüljenek, hogy van munkahelyük. Ez az élet rendje, hiszen ha nem lennének rossz cégek, akkor nehezen tudnánk pozitívan csalódni azokban, amelyeknek fontos, hogy a dolgozóik is megkapják a megfelelő törődést.

Erre az egyik legjobb módszer a bónusz, de ez sajnos nem minden esetben adható meg, pláne nem rendszeresen és nem mindenkinek. Viszont a reklám ajándék egyfajta befektetés a cégnek egyaránt a munkavállalóiba és az ügyfeleibe is.

Pendrive-ot mindenki használ szinte, mappákkal a hónunk alatt is rengetegen rohangálunk, és ha beszakad a körmünk, bizony szükségünk lesz egy kisollóra, aminek lehetőleg éle is van. Gyakorlatilag annyira sokrétűek a munkahelyek, az élet és a szokások, hogy nincs olyan reklám ajándék, aminek valahol valaki ne tudna örülni.

S ha egy cég például minőségi órát, törölköző szettet, ébresztőórát vagy stoppert ajándékoz a vásárlóinak vagy a munkavállalóinak, ahhoz jobban fognak kötődni az emberek is, hiszen nem silány gagyi utánzatokkal próbálja levenni a lábukról az embereket, hanem értékes, napi szinten használható tárgyakkal.

Ennek azért értéke van, hiszen még a boltokban is kérdezgetik egymástól az emberek, hogy honnan van ez az óra, s ilyenkor igen kiábrándító szokott lenni a kérdező számára, hogy ezt csak akkor lehet megkapni, ha vagy az adott cégnél dolgozik, vagy ott vásárol. Sokaknak ennyi is elég ahhoz, hogy munkahelyet váltsanak a jobb bánásmód miatt, vagy épp itt vásároljanak inkább a jövőben.

Ha Ön is szeretné, ha pozitívan csalódnának a vásárlói vagy munkatársai év végén, akkor ajándékozza meg őket! Mi segítünk ebben!

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva