2019.05.20. 03:22
Ezért próbáld ki a Mega Bloks készleteket
Hirdetés - Minden gyerek életében eljön egyszer az az időszak, mikor mindene az építés lesz. Ilyenkor a szülők sorra veszik meg a különböző kockakészleteket, melyek a legtöbb esetben nem is kompatibilisek egymással.

Így hiába van 60 kockák, ha ez három különálló márkától van, a gyermek úgysem tud belőle igazán nagy kastélyt építeni. Ilyenkor szoktak a szülők rájönni arra, hogy sokkal egyszerűbb, ha már a kezdetek kezdetén rátalálnak egy olyan márkára, mely kiváló minőségének köszönhetően strapabíró, és hosszú életű lehet. A hatalmas választéknak köszönhetően pedig több készletet is meg tudunk vásárolni belőle, melyek már biztosan összeépíthetők lesznek egymással.

Mit tudnak a Mega Bloks kockák?

A Mega Bloks egy rendkívül kreatív, és sokoldalú ügyességi, és készségfejlesztő játék. A nagy méretű kockákat még a legkisebbek is ügyesen meg tudnak markolni, majd később megpróbálhatnak összeilleszteni azokat. A kisgyermek számára tökéletes játék lehet, hiszen a kockák kézre állnak, a lekerekített sarkoknak köszönhetően pedig szépen és könnyedén illeszkednek egymáshoz. Míg eleinte anya építi fel a tornyot, és a baba csak azt élvezi, hogy ledöntheti azt, hamar ráfog jönni, mennyire jó móka maga az építés is.

A kisgyermekek számára a Mega Bloks kockák rendkívül fejlesztő hatásúak lehetnek. Mivel a termékcsalád folyamatosan új és új készlettel rukkol elő, lehetőségünk van több készletet is megvásárolni, így bővíteni tudjuk otthoni gyűjteményünket. Minden különálló készlet, és kocka kompatibilis egymással, ennek köszönhetően az építkezés ezután valóban sokoldalú lesz, hiszen így többféle módon tudjuk majd variálni őket.

A Mega Bloks kocka készletetek rendkívül jól fejlesztik a gyermek motorikus képességeit, emellett elősegíti a szépségérzetet, és a fantáziafejlődést is. A kisgyermekek akár önállóan, a legnagyobb biztonságban is fel tudják építeni a leghatalmasabb tornyot, vagy a legszínesebb kastélyt. A kockák segítenek megismertetni már a legkisebbekkel a különböző színeket, később az árnyalatokat. A készletek mellett ma már lehetőségünk van külön Mega Bloks-os járműveket, ember, vagy éppen állatfigurákat is megvásárolni.

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva