Fábos Erika | 2020.08.22. 19:17
Felháborító! Megloptak egy balatoni mentőst. Segíts neki, ha megteheted!
A fél Balaton keresi azt a pofátlan tolvajt, aki pénteken délután ellopott egy drága mobiltelefont egy Révfülöpön szolgálatot teljesítő mentőautóból. A mentős segítségkérő posztját már ezrek osztották meg a közösségi portálon.

Az emberek nagyon hálásak a mentősöknek, és szeretik őket. Ez derül ki abból is, ahogy a fent említett felháborító esetet a közösségi oldalon kommentelik. is,

Kovács Mihály tapolcai mentős a közösségi médiában kért segítséget. Posztját, amiben leírta, hogy mi történt vele, egy óra leforgása alatt, több mint tízezer ember osztotta meg.

A gépkocsivezető négy éve mentőzik, a tapolcai mentőállomáson teljesít szolgálatot, de bajtársaival ezen a hétvégén a Balatonon segítenek a bajbajutott embereknek. A nyári szezonban az Országos Mentőszolgálat ugyanis egy mentőpontot működtet Badacsonytomajon, hogy a megnövekedett igények között is gyorsan tudjanak segíteni a nyaralóknak.

Információink szerint tegnap Badacsonytomajról, Révfülöpre hívták a mentőkocsit. Egy sportsérüléshez siettek, tengózás közben az egyik focistának elszakadt egy keresztszalagja. A sérültet gyorsan el is látták és a veszprémi kórházba szállították.

Miután visszatértek az állomáshelyre, Kovács Mihály megrökönyödve tapasztalta, hogy ellopták a mobiltelefonját. A készülék egy értékes okostelefon, de nem elsősorban ezért szomorú a mentős. A telefonon ugyanis rengeteg számára értékes személyes adat és fénykép van. Több év emléke.

Nagyon elkeseredtem, hogy ilyen megtörténhet – mondta a likeBalatonnak Kovács Mihály.

– Néhány perc leforgása alatt, amíg a kollégáimmal a hordágyat cipeltük a sérülthöz, valaki belenyúlt az autóba és kivette a táskámból a telefont. Az, hogy ilyen sebességgel ismerték fel az emberek, hogy segíthetnek rajtam egy megosztással, szabályosan meghatott. Nem is gondoltam, hogy ennyien együttéreznek velem. Nagyon reménykedem benne, hogy a nyilvánosság ereje segít és megtalálja valaki, vagy látja ezt aki tette és visszajuttatja a telefonomat.

A bejegyzés alatt természetesen a kommentek is rekord sebességgel szaporodnak. Kovács Mihály ugyan leírta, hogy nem érdekli ki volt, csak valahogy juttassa vissza hozzá, a felháborodott internetezők azonban nem ilyen megengedőek. Ki van akadva mindenki, hogy bárki arra vetemedik, hogy egy mentőautóból lop, hogy egy mentőst károsít meg.

“tegye… Vigye csak vissza! De kapjon utána trombózist……”

“Hát hol élünk hogy még a Metőből is Lopnak❤️Sajnálom remélem elő kerül a tettes 😐Szégyelje Magát😐”

“Misikem remelem lesz benne annyi becsulet, ,aki a mentobol ellopta a taskad,,,,szegyelje magat aki ilyet csinal,,,,,hisz ok mentenek ,,meg buszkeknek kellene rajuk lenni,,,nem meglopni,, ,,sajnalom,,,,szia!”

“Misi ha megvan a tettes csak egy címet adj…több nem kell”

Aki tud kérem segítsen!❗️❗️❗️2020.08.21-én Badacsonytomaj mentési ponton teljesítettünk szolgálatot.Vélhetően tegnap…

Közzétette: Kovács Mihály – 2020. augusztus 22., szombat

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva