likeBalaton.hu | 2021.03.25. 14:00
Folyamatosan melegszik az idő, jön a 20 fok
Bár arra kell készülnünk, hogy felhős idő lesz, időnként mégis örülhetünk a napsütésnek is. A hőmérséklet pedig folyamatosan nő.

Csütörtök

A Tiszántúlon sok napsütés várható, míg az ország többi részén változóan felhős időre számíthatunk. Csak elvétve alakul ki zápor. Folytatódik a fokozatos felmelegedés: délután már 7-14°C valószínű.

Péntek

A napsütés mellett megnövekszik a felhőzet, de csapadékra kicsi az esély. A délies szél néha megélénkül. Tovább erősödik a nappali felmelegedés, a maximumok elérik a 11-18 fokot.

Szombat

Eleinte változóan felhős lesz az ég, majd délutántól ÉNy felől erősen megnövekszik a felhőzet, és szórványosan alakul ki eső, zápor, néhol zivatar. Eleinte a délnyugati szél élénkül meg, majd estétől megerősödik az északnyugati légmozgás. A csúcsérték 15 fok körül alakul.

Vasárnap

Reggel csökken, napközben délnyugat felől ismét megnövekszik a felhőzet, de csapadék már csak elvétve fordul elő. Az északnyugati szél napközben mérséklődik. 10-16 fok közötti értékeket mérhetünk.

Hétfő és kedd

Hétfőn még változóan felhős idő lesz, míg kedden már sok napsütés lehet. Újra melegszik a levegő: hétfőn 17, kedden már 20 fok várható.

Forrás: koponyeg.hu
Nyitókép: shutterstock

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva