likeBalaton.hu | 2021.06.20. 12:00
Folytatódik a Házhoz megyünk program Balatonfüreden
Folytatódik a Házhoz megyünk program Balatonfüreden. Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság 2021. 06. 18., p - 09:58 A rendőrség bűnmegelőzési szakemberei a helyi vasútállomásnál és az autóbusz-pályaudvaron várják az érdeklődőket.

A rendőrség bűnmegelőzési szakemberei a helyi vasútállomásnál és az autóbusz-pályaudvaron várják az érdeklődőket.

Az országos Házhoz megyünk elnevezésű vagyonvédelmi program keretében a Balatonfüredi Rendőrkapitányság munkatársai 2021. június 21-én a helyi vasútállomáson és az autóbusz-pályaudvaron várják az érdeklődőket. A rendőrök hasznos bűn- és baleset-megelőzési tanácsokkal látják el az állampolgárokat. A program a következő:

  • 09:30-11:00 Vagyonvédelemről és az áldozattá válás megelőzésének lehetőségeiről tájékoztatás, a nyár veszélyeivel kapcsolatos baleset-megelőzési tanácsok adása, valamint a Legyél Te is rendőr! program népszerűsítése
  • 11:00-12:00 Police Caffee program, vagyonvédelem témakörbe konzultáció
  • 13:00-15:00 BikeSafe kerékpár-regisztráció

A programon résztvevők nem csak vagyonvédelmi témában kereshetik meg a bűnmegelőzési szakembereket, hanem hasznos információkat kaphatnak az áldozatvédelem, a családon belüli erőszak, az internetbiztonság és drogprevenciós témákban is.

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva