PR cikk | 2021.10.27. 11:37
Honnan tudod, hogy megtaláltad a legjobb cipőt kiránduláshoz?
Hirdetés - A Balaton környéke tele van számos látnivalóval és kirándulóhellyel. Ahhoz, hogy ezt mind felfedezhessük, szükség van a megfelelő túraszettbe, és ennek egyik elengedhetetlen kelléke a cipő. Ezt néhány szempont alapján hamar megtalálhatjuk: mutatjuk a legjobb tippeket az ideális csuka megtalálásához!

Kényelem és biztonság

Egy hosszú séta vezethet minket macskaköves utakon, lejtőkön és emelkedőkön vagy éppen földes, csúszósabb ösvényeken. Ehhez elengedhetetlen egy olyan cipőt választani, ami biztosan tartja a bokát és kellően vastag talpú ahhoz, hogy megvédjen a talajon lévő rögöktől és kövektől. A legjobb cipők felső szerkezete emellett úgy van kialakítva, hogy engedje szellőzni a lábat, de képes legyen azt melegen tartani a hidegebb időszakokban.

A választáskor ezért ne csak azt vegyük figyelembe, hogy egy szabás elég trendi-e és illeszthető-e a ruhatárunkhoz, hanem fordítsunk figyelmet az egészségünk megőrzésére is.

Fotó: EkaterinaDevis / Shutterstock.com

Illeszkedés

A megfelelően kiválasztott cipő nem fogja törni a lábakat a nap végén sem. Ennek a legjobb próbája az, ha eleve a nép végén teszteljük az új cipőt. Estére ugyanis a lábak duzzadtabbak lesznek, így az ekkori méricskélés pontosabb illeszkedési eredményt fog mutatni. Ha erre nincsen lehetőség, akkor figyeljünk arra, hogy körülbelül egy hüvelykujjnyi szélesség maradjon a lábfej vége és a cipő vége között – így ha meg is duzzad a láb, ez a távolság biztosítja azt, hogy a cipő ne törhesse fel a lábujjakat.

A New Balance cipők remek élményt nyújtanak bármilyen városi vagy zöldben tett séta során – a kialakításuk modern és hétköznapias, de akár kisebb kocogásokhoz vagy sietősebb tempóhoz is ideális választás. Ez a kialakításuknak köszönhető, ugyanis a talpak kellően vastagok a védelemhez, de a felsőrészt úgy alakították ki, hogy melegen tartsa a lábakat, és mellé megfogja a bokákat, biztosítva ezáltal az egyensúlyt.

A FTSHP-nél megtalálható a márka széles kínálata – biztosak lehetünk benne, hogy mindenki megtalálhatja a neki leginkább tetszőt mind megjelenésben, mind kialakításban.

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva