vitorlazasmagazin.hu | 2021.02.04. 17:00
Ingyenes és virtuális lesz idén a Budapest Boat Show
Fizikailag nem kerül sor idén a szokásos évnyitó seregszemlére, de virtuális kiállítást azért rendeznek.

A Kormány január 28-i tájékoztatása szerint a járványhelyzet miatt bevezetett korlátozások március 1-ig meghosszabbításra kerültek. A Hungexpo Zrt. a hivatalos sajtótájékoztató után írásban is tájékoztatja partnereit, hogy a Budapest Boat Show kiállítás a fizikai térben, a hagyományos keretek között nem kerül megrendezésre, kizárólag az online térben, virtuális kiállítás formájában valósul meg.

 

A tavaly rekordokat döntött Balaton Boat Show-ról itt olvashatsz, a hajózás szerelmesei számára megannyi érdekes információval.

A jelenlegi rendkívüli körülmények között, az innovatív megoldásnak köszönhetően Magyarország legnagyobb szárazföldi kikötőjének, a hajózás és vízi sportok szezonnyitó nagyrendezvényének, vagyis a Budapest Boat Show-nak a virtuális megvalósítását, így a jelenlegi helyzetben, az innovatív megoldásnak köszönhetően a rendezvény továbbra is a hajókat, hajózáshoz kapcsolódó termékeket forgalmazók és vásárlók találkozó helye lesz, idén először a virtuális térben – írja a vitorlazasmagazin.hu.

Az online kiállítás az előzetes hírekkel ellentétben díjmentesen lesz látogatható.

Itt olvashatsz még több részletet a kiállításról.

 

Nyitókép: vitorlazasmagazin.hu

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva