likeBalaton.hu | 2021.09.14. 12:00
Itt a lehetőség! Hivatásos halőrt keresnek a Balatonra
A Balatoni Halgazdálkodási Nonprofit Zrt. halőri szolgálata pályázatot hirdet hivatásos halőri állás betöltésére. Elsősorban a térségben lakók jelentkezését várják.

A Keszthely-Fonyód közötti Balaton-partra és a Kis-Balaton területére keresnek halőrt.

A Balatoni Halgazdálkodási Nonprofit Zrt. szakemberei az elvégzendő feladatról ezt írják:

“Hivatásos halőreink feladatukat a szolgálati körzetükként kijelölt vízterületeink partján és a vízterületeken végzik. Munkájuk a vízterületek változásainak figyelemmel kísérése, a horgászattal és a halászattal kapcsolatos törvényi és horgászrendi előírások ellenőrzése és betartatása.

Szabályszegések esetén a szükséges eljárások kezdeményezése, a feljelentések alapjául szolgáló jegyzőkönyvek elkészítése, vagy a büntető eljárások során a közreműködés a rendőrségi eljárásokban.

Kollégáink igény szerint segítséget és tájékoztatást nyújtanak a Társaság kezelésében lévő vízterületekre érkező horgászoknak. Közreműködnek a Társaság halgazdálkodási munkáiban, haltelepítések lebonyolításában, havária események esetén a károk elhárításában. A hivatásos halőrök a rendészeti feladatokat ellátó személyek csoportjába tartoznak, a munkájuk ellátáshoz a képesítő vizsgákat le kell tenniük.

Kit is várunk csapatunkba?

Olyan munkatársat keresünk, aki elmúlt 18 éves, büntetlen előéletű, érettségivel és alapos horgászati ismeretekkel rendelkezik. Fontos, hogy szeresse a szabadban és minden napszakban végzett munkát, jó kommunikációs képességgel rendelkezzen, egészségi és fizikai állapota is megfeleljen munkára. Jól tudja kezelni az ellenőrzések során esetlegesen kialakuló konfliktus helyzeteket, illetve nyugodtan viselje a hosszabb ideig helyben tartózkodást.

Mivel a munkáját vízparton és vízen végzi, tudjon úszni, ne legyen tőle idegen a hajók használata és szerezze meg a motorcsónakjaink vezetéséhez szükséges engedélyt.

Rendelkezzen B kategóriás jogosítvánnyal, szolgálati gépjárműveink vezetéséhez. Készség szinten legyen képes az „okostelefon” kezelésére, mert az engedélyek ellenőrzését annak segítségével végezzük, illetve szolgálati kapcsolattartásunk fontos része szóban és írásban.

Tehát, elvárásaink:

– nagykorú, cselekvőképes, büntetlen előéletű, a 2012. évi CXX. törvény 5.§ (1-3) bekezdésében foglaltak szerint

– érettségivel, legalább B kategóriás jogosítvánnyal és horgászengedéllyel rendelkező

Ami előnyt jelent:

– rendészeti feladatellátásban szerzett gyakorlat, esetleg hivatásos halőri munkára jogosító vizsgák megléte

– hivatásos hajóvezetői engedély

– nyelvismeret

Amennyiben a betöltendő munkakör elnyerte a tetszését, úgy fényképes önéletrajzát egy bemutatkozó levéllel együtt küldje a halorzes@balatonihal.hu címre!”

Forrás: balatonihal.hu

Nyitókép: balatonhal.hu

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva