likeBalaton.hu | 2021.02.13. 06:00
Kvíz - Bakancslistás kirándulások a Balatonnál
Teszteld az ismereteidet a Balatonról a likeBalaton.hu-val! Minden héten egy izgalmas kvízzel jövünk, szóval vedd elő a játékos éned, a tó iránt érzett minden rajongásod és az összes tudásod! Sok sikert kívánunk!

 

Nézd meg a többi kvízünket is, itt!

 

1/5

A Káli-medencében számtalan izgalmas kolostorrom található, melyek bármelyik évszakban tökéletes kirándulóhelyek. Hány évesek a Veszprémvölgyi Görög Apácakolostor romjai?

Fotó: Szücs Ildikó
2/5

Az Örvényesi-séd patak mentén haladva juthatunk el a Zádor-vár romjaihoz. Jó kis túra, kellemesen elfáradunk majd, mire felérünk. Mi a vár másik neve?

Fotó: Szücs Ildikó
3/5

A Balatonfüred melletti Koloska-völgyben vadaspark is található. Milyen állatok élnek itt?

Fotó: Szücs Ildikó
4/5

A Balatoncsicsónál található Szent Balázs templomromtól gyönyörű a kilátás. El lehet látni egészen...

Fotó: Szücs Ildikó
5/5

A Halápi tanösvény egykor bánya volt, ma elhagyottan áll és számos új faj jelent meg a területen, immár életvitel-szerűen. Milyen állat az uhu, amely nagyon szeret itt élni?

Fotó: Szücs Ildikó
Hibátlan!
Gratulálunk, mindegyik kérdésre helyesen válaszoltál, nézz vissza jövő héten is! A kérdések egyre nehezebbek lesznek, teszteld magad folyamatosan és olvasd a likeBalaton.hu-t, hogy mindig mindent tudj a tóról!
Nem rossz!
Nagyon ügyes vagy, de vannak hiányosságok, nézz szét az oldalon és mindent megtudhatsz a tóról. A következő kvízen már tökéletes leszel!
Nálunk mindent megtalálsz, hogy javíts az eredményen.
Csiszold velünk a tudásodat és az ismereteidet a Balatonnal kapcsolatban, hiszen naponta szállítjuk az információkat: a legfrissebbeket és a történelmi érdekességeket is. Gyere vissza hozzánk minden nap!

 

Nyitókép: Hegyestű
Fotó: Pixabay

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva