likeBalaton.hu | 2020.06.22. 06:00
Kvíz#8: Te mennyire ismered a Balatont? - A legjobb játszóterek
Teszteld az ismereteidet a Balatonról a likeBalaton.hu-val! Minden héten egy izgalmas kvízzel jövünk, szóval vedd elő a játékos éned, a tó iránt érzett minden rajongásod és az összes tudásod! Sok sikert kívánunk!

 

Nézd meg a többi kvízünket is, itt!

 

1/5

Siófokon várja a gyerkőcöket a különleges, Süllyedő hajó névre keresztelt játszótér. Melyik parton található?

Fotó: Krausz Andrea
2/5

Vízi játszótérrel kedveskednek a gyerkőcöknek az egyik legkedveltebb északi parti településen. A gyerekek játszva tanulhatnak a vízről, annak jelentőségéről, mindezt vízi kerekek, zsilipek és malomkerekek segítségével is megtehetik. Melyik településen van ez a szuper hely?

Fotó: Keszey Ágnes
3/5

Remekül használja ki a terepadottságokat ez a veszprémi játszótér, a nevét is erről kapta. Napvitorlák, sok-sok csúszda, mindez a csörgedező patak partján. Mi a neve ennek a játszótérnek?

Fotó: Szücs Ildikó
4/5

Közel egy hektáron terül el a Veszprémi Állatkert belső játszótere. Milyen jármű található a játszótéren a képen látható zebramintás helikopteren kívül?

Veszprémi Állatkert honlapja
5/5

Balatonfüreden található a Helka és Kelén játszótér, ahol hajókat formázó építményeken játszhatnak a gyerekek. Honnan kapta a nevét a játszótér?

Fotó: Horváth Virág
Hibátlan!
Gratulálunk, mindegyik kérdésre helyesen válaszoltál, nézz vissza jövő héten is! A kérdések egyre nehezebbek lesznek, teszteld magad folyamatosan és olvasd a likeBalaton.hu-t, hogy mindig mindent tudj a tóról!
Nem rossz!
Nagyon ügyes vagy, de vannak hiányosságok, nézz szét az oldalon és mindent megtudhatsz a tóról. A következő kvízen már tökéletes leszel!
Nálunk mindent megtalálsz, hogy javíts az eredményen.
Csiszold velünk a tudásodat és az ismereteidet a Balatonnal kapcsolatban, hiszen naponta szállítjuk az információkat: a legfrissebbeket és a történelmi érdekességeket is. Gyere vissza hozzánk minden nap!

 

Nyitókép: Horváth Virág

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva