likeBalaton.hu | 2020.07.06. 08:00
Kvíz - Te mennyire ismered a Balatont? - Kutyabarát helyek
Teszteld az ismereteidet a Balatonról a likeBalaton.hu-val! Minden héten egy izgalmas kvízzel jövünk, szóval vedd elő a játékos éned, a tó iránt érzett minden rajongásod és az összes tudásod! Sok sikert kívánunk!

 

Nézd meg a többi kvízünket is, itt!

 

1/5

Három kutyás strand is van már a Balatonnál, ezek közül az egyik idén biztosan ingyenes lesz. A település és környéke egyébként több kutyabarát turisztikai attrakcióval rendelkezik. Melyik ez a strand és hol található?

Fotó: Sonline.hu
2/5

A kutyussal - hacsak nem autóval tesszük - el is kell jutni a Balatonhoz. Mit kell mindenképpen magunkkal vinnünk és a jegykezelőnek felmutatnunk, ha kutyával utazunk a MÁV járatain?

Fotó: Pixabay
3/5

Lola ínyenc szarvaspörköltjét is megrendelhetjük kutyás verzióban Vonyarcvashegyen. Melyik étteremben?

Fotó: Pixabay
4/5

Balatonlellén a Márton cukrászdában nem csak mi találjuk meg a legfinomabb sütiket, a kutyusunkra is gondoltak. Milyen szolgáltatásokkal várják a négylábúakat?

Kép: Freestocks.org
5/5

Van egy borbirtok a Balaton-felvidéken, amely nem csak a finom nedűjéről híres, hanem vendégszeretetéről is, s emellett még 100%-ban kutyabarát is. Melyik birtokon tudja magát ember és állat egyaránt csodálatos környezetben kipihenni?

FotóFotó: Keszey Ágnes
Hibátlan!
Gratulálunk, mindegyik kérdésre helyesen válaszoltál, nézz vissza jövő héten is! A kérdések egyre nehezebbek lesznek, teszteld magad folyamatosan és olvasd a likeBalaton.hu-t, hogy mindig mindent tudj a tóról!
Nem rossz!
Nagyon ügyes vagy, de vannak hiányosságok, nézz szét az oldalon és mindent megtudhatsz a tóról. A következő kvízen már tökéletes leszel!
Nálunk mindent megtalálsz, hogy javíts az eredményen.
Csiszold velünk a tudásodat és az ismereteidet a Balatonnal kapcsolatban, hiszen naponta szállítjuk az információkat: a legfrissebbeket és a történelmi érdekességeket is. Gyere vissza hozzánk minden nap!

 

Nyitókép: Freestocks.org

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva