Angie Buster/ripost.hu | 2021.03.02. 08:00
Láttál már kapát Bódi Sylvi kezében? - a Balatonnál gazdálkodik
Bódi Sylvi új életet kezdett a Balaton mellett, ahol növénytermesztéssel foglalkozik. Sylvi időközben egészen profi gazdálkodóvá képezte magát és nagy örömét leli a tevékenységben.

– Már gyermekkoromban is látszott, hogy egyszer talán növénytermesztő leszek. Már háromévesen be voltam fogva nagyapám egyhektáros birtokán, ahol volt egy saját kis kertrészem is – kezdte a Life TV Ébredj velünk! című műsorában az egykori modell, aki 1996 és 1999 között minden szépségversenyt megnyert, amin csak elindult, majd 2002-ben az év Playmate-jének is megválasztották. Sylvi pár éve világjáró üzemmódba kapcsolt, amikor is profi szintre emelte szenvedélyét, a szörfözést. Ezt cserélte most ásóra és kapára.

Bódi Sylvi alkalmazkodott az új körülményekhez

– Egy Balaton melletti tanyára költöztem, ahol a jövőben szeretnék kialakítani egy önellátó életformát. Tulajdonképpen az élet rakott minket olyan pályára, amelyen most bezártabban kell léteznünk és én ehhez alkalmazkodtam. A terveimhez elvégeztem az aranykalászos gazda tanfolyamot is – mesélt új életéről Sylvi, aki már nem is tervezi, hogy visszatér korábbi szenvedélyéhez, a szörfözéshez.

Horváth Éva is szépségkirálynőből lett gazdasszony

Horváth Évát szépségkirálynőként ismerte meg az ország, majd 2001 és 2011 között az összes neves férfimagazin címlapján pózolt a szexi modell. Később műsorvezetőként is bemutatkozott, legutóbb a Farm VIP-ben láthatták a nézők. Akkor sokan rácsodálkoztak, hiszen Évát még senki nem látta vasvillával a kezében, pedig az elmúlt 4 évben igen gyakran forgatta, ugyanis teljesen megváltozott az élete. Édesanya lett és vidékre költözött. Saját bevallása szerint ma már jobban érzi magát metszés és dugványozás közben, mint a zajos városban, egyik forgatásról rohanva a másikra.

Horváth Évával készült beszélgetésünket itt találod.

Horváth Éva a TV2 Farm VIP című műsorában
Fotó: TV2

 

Forrás: ripost.hu

Nyitókép: borsonline.hu

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva