2019.11.19. 17:00
Libadalom búcsúztatta az őszt Siófokon
Libasült illata lengte be a hétvégén Siófok főterét, ahol másodszorra tartottak az ősz második felét meghatározó gasztronómiai vonal, a Márton nap, így a libás ételek köré épülő fesztivált.

A Libadalom tavaly debütált és a háromnapos rendezvényt azért hívták életre a szervezők, hogy az őszi hétvégék se teljenek eseménytelenül a városban, és tovább gyarapodjon a siófoki fesztiválok sora. A program az illatozó libás fogások mellett a zenei élményekről is szólt, hiszen ingyenes koncertek egész sora várta a szórakozni vágyókat.

Horváth Charlie koncertjére szombaton este akkor is nagyon sokan voltak kíváncsiak, ha a közönségnek egymásba érő esernyők alatt kellett élveznie a jól ismert dallamokat. A Libadalmon a gyerekek sem maradtak szórakozás nélkül, hiszen a kicsiknek szóló koncertek mellett libás játszóházzal is várták a legfiatalabb fesztiválozókat, akik Lúdas Matyinak érezhették magukat a Fő téren.

Siófokon ezzel az őszi programok sora lezárult, a városban hamarosan beköszönt az ünnepi időszak, hiszen a novemberi végi Városnappal már az adventi rendezvények veszik át a terepet.

Forrás: Sonline.hu
Nyitókép: Sonline.hu

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva