veol.hu/Kovács Erika | 2020.08.19. 15:00
Megváltozik Balatonfüred forgalmi rendje a hosszú hétvégén
Megváltozik a forgalom rendje Balatonfüreden a Zákonyi utca és a Vitorlás tér körül augusztus 19-én 12 órától augusztus 24-én 18 óráig.

Eszerint lezárják a Honvéd utca, illetve a Kerektemplom és a Süllő utca, így a mélygarázs közötti útszakaszt. A területre csak az ingatlantulajdonosok, bérlők, szállóvendégek, illetve a közösségi közlekedés járművei hajthatnak be. Parkolni az erre kijelölt területeken, valamint a mélygarázsban lehet. Érdemes használni a városszéli parkolókat.

Szerdától szombatig minden este sétálóutcává alakítják a Blaha utcát, ezért a Kisfaludy utcát lezárják augusztus 19-től augusztus 21-ig 19-24 óra között, illetve augusztus 22-én 16-24 óra között. A korlátozások a közösségi közlekedést nem érintik.

Lezárják az augusztus 20-i városi ünnepség alatt az Ady Endre utcát a Noszlopy utcától, a Kossuth utcát a Csárda utcától, valamint az Arácsi utat a Malom köztől 10 óra és 11 óra 30 perc között. A lezárás alatt a helyi és helyközi autóbuszjáratok terelt útvonalon közlekednek, amelyről a volánbusz honlapján lehet olvasni.

Forrás: Veol.hu

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva