PR cikk | 2021.06.02. 08:38
Mellnagyobbítás: milyen árakra lehet számítani 2021-ben?
Hirdetés - Ha sorra kívánjuk venni a plasztikai beavatkozásokat azok népszerűsége szerint, akkor még mindig a mellnagyobbítás vezetné a listát. Nem véletlen.

A tapasztalatok szerint a formás, méretes keblek a nőiesség fokmérőjének számítanak társadalmunkban. Az ilyen téren mutatós nők akár sikeresebbek is lehetnek, mint azok a társaik, akik elégedetlenek megjelenésükkel, és ez magabiztosságukra is rányomja bélyegét. Tagadhatjuk, vagy árnyalhatjuk a képet, de tény, hogy a mai kor embere a mellméret tekintetében is a tökéletességre törekszik. Miért ne érhetnénk el ezt az orvostudomány eszközeivel?

Fotó: Andreas Lischka/Pixabay

A mellplasztika ma már nem olyan eljárás, amely csak a kiváltságosak számára adott. Bár az árak kétségkívül magasak, és egymillió forintnál nem is mindig áll meg a költségvonzat, de akár részletfizetési lehetőség is áll az érdeklődők rendelkezésére. Ha kíváncsi arra, hogy mennyibe tud most kerülni egy ilyen orvosi beavatkozás, akkor mindenképp érdemes szétnéznie Dr. Falus György mellnagyobbítás specialista weboldalán.

S hogy miért ennyire fontos a mellméret a nőknek? Valóban számukra lényeges ez, vagy sokkal inkább a férfiakat célozzák az implantátummal növelt keblek? A dolog komplexebb, mint elsőre gondolnánk. Sokan azt mondják, hogy a nők nem is saját maguknak, hanem a többi nőnek öltöznek, hogy megmutassák, mennyivel csinosabbak, elegánsabbak náluk. A gyakorlatban azonban egészen másként néz ki ez a dolog. A másik nem figyelmének felkeltése egy bizonyos életkorig kiemelt szereppel bír. Később a kényelem és a saját magunknak történő megfelelés válik elsődlegessé. A tapasztalatok szerint egy nő akkor igazán vonzó, ha összhangban van saját magával, megtalálta stílusát és jól érzi magát a bőrében. Ez olyan plusz, ami azonnal meglátszik a kisugárzáson.

Ugyanakkor nem mehetünk el a tény mellett, hogy gyakran bizony testi adottságok hátráltatnak az érvényesülésben. A magabiztosság a mai korban nélkülözhetetlen, legyen szó az élet bármely területéről. Ha éppen a túl kicsinek, formátlannak, lógónak ítélt keblek okozzák az önbizalomhiányt, akkor mindenképpen megfontolandó, hogy ez ellen a rendelkezésre álló lehetőségekkel tegyünk. A mellnagyobbítás mellfelvarrással is kombinálható, de a keblek közötti méretbeli különbségek is áthidalhatóak.

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva