Turbéki Bernadett/sonline.hu | 2021.06.01. 14:00
Mindenkit örömmel várnak a Kultkikötőben
Ősztől tavaszig összehúzta a függönyt a világjárvány a Kultkikötőben is. A négy évszakos működés idén a nyári szezonban indul újra.

Csaknem százötven szabadtéri előadást tekinthet meg a közönség öt helyszínen.

Sehol sem kérnek védettségi igazolványt a nézőktől.

– Már előre tudjuk, hogy bevételkieséssel kell számolnunk, mert legfeljebb ötszáz nézőt engedünk be egy előadásra – mondta Nagy Viktor, a Kultkikötő alapító igazgatója. – Nem szeretnénk különbséget tenni a nézők között, az előadásainkat mindenki szabadon látogathatja – tette hozzá.

A balatonboglári játszóhelyen is csupán ötszázan foglalhatnak helyet a hétszázötven fős nézőtéren. Balatonföldváron komoly fejlesztés zajlik: nyolcszázmillió forintból megújul a szabadtéri színpad és környéke.

Ott a Kulipintyó villa udvarán kaptunk az átmeneti időszakra egy kétszáz vendég fogadására alkalmas játszóhelyet

– tájékoztatott Nagy Viktor. A balatonföldvári előadások többnyire a családi és a felnőtt szórakozásoknak nyitnak majd teret.

Átmenetileg a Kulipintyóban kaptak helyet a balatonföldvári Kultkikötő előadásai (Fotó: Krausz Andrea)

Balatonszárszó kifejezetten a családoké lesz, a Csukás színházat tavaly óta vették át. Balatonbogláron pedig felnőtteknek szóló műsorok lesznek. A Kultkikötő egy díszelőadással nyitja kapuit. A Csiky Gergely Színház Furcsa pár című előadását június 19-én láthatják Balatonbogláron.

Forrás: sonline.hu

Nyitókép: Krausz Andrea

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva