2018.07.16. 05:48
Minőségi céges zászló készítés akár 3 nap alatt!
Szponzorált tartalom - Nemcsak a nyári időszakban lehet szükség strandzászlókra egy szezonális promóció lebonyolítása miatt, hanem az év minden időszakában is, mert a cég székhelyén a legtöbb vállalat előszeretettel használja ki a céges zászlók adta hirdetési lehetőségeket.

De nemcsak hirdetésként lehet a céges zászlókat értelmezni, hanem a vállalat imidzsét is jobban lehet vele javítani, hiszen egy céges zászló láttán a legtöbb ember valamilyen komoly szervezetre gondol, ami nem bízza a véletlenre a vállalat arculatának kiépítését.

Természetesen több féle zászló létezik, így kaphatóak többek között árbóc, asztali, beltéri, céges, reklám, strand-, ország, történelmi, kültéri és persze egyedi készítésű zászlók is, melyek mind segíthetnek egy szervezetet egy rendezvény lebonyolításában, illetve hozzájárulhatnak az épületek megjelölésére is a vállalatok székhelyén.

Megkülönböztetünk emiatt kültéri és beltéri zászlókat is, mivel amiket beltérre helyezünk el, nem rendelkeznek olyan speciális időjárás elleni védelemmel, mint a kültéri modellek.

Kültéri zászló
A legtöbb kültéri zászló szél- és fényáteresztő, hagyományos vagy lyukacsos szerkezetű zászlóselyemből vagy hurkolt poliészterből készül. Fontos még kiemelni, hogy a technológiai innovációknak köszönhetően most már ezek a zászlók UV-álló digitális nyomtatással készülnek, így kevésbé fakulnak ki még erős napsütés esetén is.

S természetesen lehetőség van a Profireklám csapatánál ringlis, varrott karabineres vagy bújtatós formában is kérni a zászlókat.

Kültérre érdemes használni a strandzászlókat, vihar- és szélálló modelleket, valamint az UV-védelemmel ellátott céges vagy promóciós zászlókat is, ahogyan a városok vagy egyéb szervezetek zászlóit is.

Beltéri zászló
A legtöbb beltéri zászlón a képek és szövegek magas felbontásúak, igen strapabíró hurkolt poliészter anyagból készülnek, s a kezelés egyszerűsége érdekében ezek mosható kivitelben is kaphatóak. A korszerű nyomtatási technológiának köszönhetően pedig nem kell őket két oldalra is rányomtatni, mert a nyomtatott kép és szöveg jól látható mindkét oldalról.

Beltérre a kisebb méretű és általános eljárással készült zászlókat szoktuk javasolni, melyek egyaránt feltűzhetőek nagyobb belmagassággal rendelkező helyekre, illetve könnyedén elférhetnek íróasztalokon vagy kisebb pultokon is.

A Profireklámnál rengeteg féle típusú zászló közül tudsz válogatni, melyek grafikai tervezésében is segítségedre tud lenni a dizájner csapat, így emiatt sem kell aggódnod. A Profireklám csapatának minőségi céges zászlóinak nagy választékát itt találod meg.

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva