Szaniszló Hajnalka | 2020.04.07. 14:00
Napi pozitív gondolat#4 - The Carbonfools
NEKED IS VAN RÁ KÉT PERCED. Napi pozitív gondolat című sorozatunkban megszólaltatunk egy-egy ismert előadót, zenészt, a Balaton szempontjából releváns személyiséget, aki szorosan kapcsolódik hozzá, aki a szerelmese a tónak. Érzések, hangulatok, egy kis energia a mai naphoz. Ma a The Carbonfools énekesét, Fóris-Ferencz Gábort kérdeztük.

Amikor a vírus elérte az országot, akkor éppen a Heartbroken és a Budapest című dalokhoz készülő filmecskék munkálataival, és a Carbonsun lemezbemutató.turnéval voltunk elfoglalva. Csak kapkodtuk a fejünket a kialakult helyzetben, de alapvetően pozitív emberek vagyunk, így gyorsan döntéseket hoztunk. Hiába készültünk a Heartbroken-nél egy különleges meglepetéssel, hiába szerettük volna a tavaszi bulihangulatot bemutatni a Budapest című dallal, valami mást kellett kitalálnunk, hiszen az első túl szomorkás, a másik meg pedig jelenleg nem létezik.

Szerencsére Titusznak volt egy alapötlete, amit gyorsan összereszeltünk egy kis segítséggel. A Sunburned pontosan bemutatja hogyan telnek a napjaink. Mindenkinél természetes, hogy vannak hullámvölgyek, de keményen próbáljuk ellensúlyozni azzal, hogy folyamatosan toljuk egymásnak a hülyeséget cseten. A munka sem áll meg. Rendszeresen vannak komoly meetingek is, bár egyelőre szokatlan, hogy nem lehet egymást közben dobálni papírgalacsinnal. Mondhatnám, hogy szerencse, hogy úgy ért minket el a kialakult helyzet, hogy egy erős és jól működő csapat vagyunk, ahol a tagok kedvelik egymást – mondta az énekes.

A sorozat további részeit itt tudod elolvasni.

 

Nyitókép: The Carbonfools hivatalos

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva