viharjelzés: Siófoknál 1
18°
24° 13°
D
3 km/h
2018.08.20. 12:00 Naptetkó - ma is elkészülhet
Megosztom
Szeretnél tetkót, de a tűktől idegenkedsz? Ráadásul, nem is akarod örökre megtartani? Akkor a naptetkó a megoldás. Gyönyörű, vicces, és elképesztő végeredményeket mutatunk.

 

Szexi, figyelemfelkeltő. Ismerkedéshez sem rossz, csak annyit kell kérdezni: Akarod látni a nyuszikámat? Mondjuk a szép körvonalakra ügyelni kell.

A fiatalember bizonyára sokat nézi az ismeretterjsztő csatornákat, mégsem sikerült maradéktalanul a törzsi testdíszek másolása. Ráadásul a növényi alapú tetsfestékekkel nem is kellett volna olyan fájdalmakat átélnie, mint ezzel a vörösre égő bőrrel.

Kertészkedés után bizonyára sokaknak ismerős ez a különleges minta. Szerencsére már jönnek a hideg hónapok, és a zokni, cipő páros mindent eltakar.

A 007-es ügynök bizonyára érdeklődéssel ellenőrizné ennek a naptetkónak a körvonalait. Mi azonban csak azon elmélkedtünk, vajon hogyan készült a kis dísz a markolatra.

 

Akár az ősmagyar lovasok is megirigyelhetnék ennek a fiatalembernek a hátát. Bár valószínűbb, hogy legfeljebb a bőrdíszművesek érdeklődését kelti fel ez a minta.

 

Ékszer helyett is jó lehet a megfelelően megtervezett napégés. Mi nem tudtuk eldönteni, hogy ez a geometrikus minta menő vagy inkább kínos egy alkalmi ruhával párosítva.

 

Mona Lisa mosolya a mellkasodon? Leonardo da Vinci valószínűleg büszke lenne a műre. Mindent figyelembe véve, ez egy nagyon lenyűgöző eredménye a védelem nélküli napozásnak.

 

Egyes lányok túlságosan félnek attól, hogy valódi tetoválást kapjanak, mert úgy gondolják, hogy túlságosan fáj. Hatudták volna, hogy a napégés fájdalma hosszabb ideig tart, mint egy tetováló tű, akkor talán másként döntenek. Bár, a szívecskék elég jól néznek ki.

 

A képen látható lány valószínűleg szereti a gyönyörű hibiszkuszt a vállán. Harminc év múlva, amikor a kórházban bőrrákkal küzd, az valószínűleg nem fog már annyira tetszeni. Talán jobb ötlet lett volna a testfestés.

Hozzászólások

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva