PR cikk | 2021.02.25. 08:52
Nyaralás repülővel - olcsón is megúszhatjuk a kalandot
Hirdetés - Tesco utazás külföld – mi rejtőzhet az izgalmasnak ígérkező lehetőség mögött? A legtöbben szívesen kelünk útra, legyen szó külföldi vagy belföldi állomásokról - az utazás ugyanis tanít, gazdagít minket. Persze mindezt a lehető legelőnyösebb körülmények között kívánjuk megélni. E meseszerű elvárásainkat a Tesco utazás külföldi úticéllal álomból valósággá váltja.

A régi határok ledöntése

Az új kor embere előtt kinyílott a világ. Gondoljunk csak a nagyszüleink idejében általánosan elfogadott, nehézkes utazási feltételekre: néhány évtizeddel ezelőtt egy átlagos külföldi út hosszadalmas szervezkedéssel, készülődéssel járt. Az életvitel felgyorsulásával ezek a korlátok ma már a múlt részét képezik.

Akár az utolsó percben is repülőgépbe pattanhatunk

A manapság oly nagy népszerűségnek örvendő last-minute utaknak köszönhetően akár az utolsó pillanatban is dönthetünk úgy, hogy a stresszes mindennapokat hátrahagyva elindulunk meghódítani a világot – vagy legalábbis a környező országok nagyvárosait. Az „utolsó perces” utak híresen olcsóbbak, mint a hagyományos ajánlatok, és kifejezetten azoknak nyújtanak izgalmas kikapcsolódást, akik rugalmasak, és imádják a váratlan helyzeteket.

Nyaralás repülővel olcsón? Miért ne!

Az utazásnak rengeteg formája van, ám az kétségtelen, hogy a repülőgéppel való közlekedés a leggyorsabb és a leghatékonyabb mind közül. Ma már a repülőtársaságok terén is kényelmesen válogathatunk, így pontosan az igényeinkre igazíthatjuk az utazást. Ha nem sajnáljuk a pénzt, akár 1st class-on is élvezhetjük az utat – de ha a nyaralásra szánt megtakarítást inkább érdekes programokba invesztálnánk be, inkább válogassunk a „fapados” járatok kétségtelenül kedvező ajánlatai között – nem járunk rosszul, ha így teszünk.

Fotó: freepik.com

Első a biztonság!

Próbáljuk meg azonban csillapítani a bennünk élő utazási vágytól felbuzdult turistát! A koronavírus miatt kialakult helyzet mindannyiunkat óvatosságra int, így a legjobb, amit most tehetünk, hogy megvárjuk, míg biztonságossá válik az utazás. Persze ez nem jelenti azt, hogy legalább gondolatban ne kalandozhatnánk külföldi utakról vagy belföldi egy napos utazásról, ami akár biztonságos is lehet!

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva