PR cikk | 2021.06.25. 15:11
Nyaralni készül? Így érdemes bevásárolnia
Hirdetés - Engedje át magát a feledhetetlen nyári élményeknek a vásárlással töltött idő helyett! A Tescóval most a Balatonon is elintézzük Ön helyett a bevásárlást!


A Tesco Otthonról több, mint 13000 termék kínálatát fedi le: akár friss árut is kérhet, melyeket mindig megfelelő hőmérsékleten tárolva szállítunk ki. Ezzel a szolgáltatással nagyobb városokba és környékükre szállítunk, akár már a rendelést követő napon. Vagy el is kanyarodhat valamelyik Átvételi Pontunkra.

A Tesco Otthonról irányárakat alkalmaz, tekintettel arra, hogy e szolgáltatás keretében az adásvétel az átvételkor jön létre. Ebből kifolyólag, ha valamelyik terméket nem szeretné átvenni, azt az átvételig vissza is utasíthatja, kollégánk visszahozza azt. Természetesen csak azokért a termékekért kell fizetnie, amelyeket meg kíván tartani. Mindemellett, kollégánknak visszaadhatja a használt papír bevásárlótáskákat is vagy rendelését kérheti szatyor nélkül is, segítve környezetünket.

Fotó: Tesco

Fontos, hogy a weboldalunkon lévő termékkínálat csak tájékoztató jellegű, így amennyiben a termék az eladótérben a kiszállítás napján nem érhető el, előfordulhat, hogy a rendelésében megjelenő termék helyett kollégáink helyettesítő terméket szállítanak otthonába, amennyiben a rendelés során ezt a lehetőséget választotta. A kiszállításkor Ön dönti el tehát, hogy melyik terméket veszi át.

Elfelejtett valamit? Rendelését bármikor módosíthatja a kiszállítást megelőző nap 23 óráig, vagy akár le is mondhatja azt. Sőt, a teljes vásárlást kifizetheti online vagy az átadásnál bankkártyával.

Fotó: Tesco

A Tesco Doboz Webáruház szolgáltatásunk az ország egész területét lefedi. Több ezer tartós terméket és háztartási cikket kínál. Itt fix árakat alkalmazunk és rendelését 3-5 munkanapon belül kiszállítjuk futárszolgálattal. Ha még szeretne valamit hozzáadni vagy törölni, aznap 23 óráig megteheti. A Tesco Doboz Webáruház szolgáltatásunk keretében nem ajánlunk helyettesítő termékeket, csak az kerül a dobozba, amit megrendelt.

Kíváncsi, mi a különbség szolgáltatásaink között? Itt részletesen leírtuk.

Ha városnézés vagy a balatoni strandolás közben jut eszébe, hogy nem lesz ideje bevásárolni, rendeljen mobilján keresztül, a Tesco Online alkalmazással.

Ön csak gondtalanul lubickoljon a balatoni napsütésben, a bevásárlást pedig bízza a Tescóra!

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva