veol.hu/Molnár Sándor | 2020.07.03. 10:00
Online is megvásárolható az éves horgászjegy
Kicsit bonyolult volt, sok időt elvett az ügyintézés, miközben a szezon elején sorban állással is járt az éves horgászjegyek megvásárlása, ezért a Bakony–Balaton Horgász Szövetség (BBHSZ) létrehozta a @ Iroda elnevezésű programját, amellyel az interneten, a szövetség honlapján keresztül egyszerűen intézhető a jegyvásárlás.

A BBHSZ az új internetes fe­lülettel az ügyintézést szeret­né segíteni. Az e-iroda a jegy­kezelő adminisztratív mun­ká­ját is megkönnyíti, és a horgászoknak sem kell sorban állniuk. Ugyanakkor a BBHSZ-nél azt sem szeretnék, hogy a horgászok elidegenedjenek az egyesületektől.
— Szeretnénk, hogy a jegyvásárlást kényelmesen, otthonról intézhessék a tagok, és a sorban állás helyett a rendezvényeken vegyenek részt — mondta a Veolnak Táncsics Aladár, a szövetség ügyvezető elnöke.

Táncsics Aladár irodájában mutatta meg a programot (Fotó: Molnár Sándor/Napló)

— A járványfenyegetettség miatt szükségessé vált egy újfajta jegykiadás, amelynek a lényege, hogy a személyes kapcsolatot mellőzve fokozottabban vigyázzunk egymásra. Kiderült az is, hogy a változtatást kedvezően fogadták főleg azok a horgászok, akik nem ott laknak, ahol a jegy kiváltható. Ez a balatoni egyesületeinkre a legjellemzőbb. Megkedvelték, de túl sok bürokráciával járt, sok telefonálgatásba került ez az új, érintésmentes ügyintézés. Ebben segít a szövetségünk jelenleg öt egyesületünk tagjai­nak az elkészült @ Irodával. A program biztonságos, hamis adatokkal nem lehet jegyet váltani, ugyanakkor nem konkurálunk senkivel sem, mert jegyet máshol is lehet váltani — fogalmazott Táncsics Aladár az elmúlt héten élesített, internetes jegyváltó rendszer kapcsán, amely reményei szerint gyorsan népszerű lesz a horgászok körében.

Forrás: Veol.hu

Nyitókép: Pixabay

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva