viharjelzés: Siófoknál 0
-1°
Déli
3 km/h
2018.07.22. 12:45 Ötletek kerti partihoz
Megosztom
Már mindannyian nagyon vártuk, hogy beköszöntsön a jó idő és vele együtt a kerti partik, a közösen eltöltött kültéri étkezések szezonja. Összeszedtünk néhány ötletet a dekoráció megtervezéséhez.

Akár a szabadban piknikezünk, akár a saját kertünkben szervezünk grill partit, mindenképpen figyeljünk oda a terítékre és a stílusos díszítésre. Meglátjuk, hogy meghálálják a vendégek. Adhatunk egy önálló témát is a dekorációnak, de komponálhatjuk egy adott szín köré is a szettet.

Az egyik legnépszerűbb kombináció a tengerpartok hangulatát idéző kék-fehér dekoráció, aminek egyszerre klasszikus és modern megjelenése van. Még ehhez passzoló étkészletet is találunk ebben a stílusban, amihez jól mutat egy iparibb hatású drótvázas szék és egy modern fa asztal.

Ha nőiesebb vonásokra vágyunk, jöhetnek a lampionok, a rózsaszín virágmintás porcelánok és a cirádásabb textilszalvéták is.

A legjobb hangulat a természetben érlelődik. Az etno mintázatú, népies teríték kiválóan beleillik egy vidéki ház környezetébe.

Ha nyári gyerekzsúrt szervezünk, készüljünk kreatív megoldásokkal. Ehhez egy színes és vidám étkészlet a legjobb választás, amiből még a műanyag változatok is beválhatnak. A kerítésre rögzíthetünk látványos papírdekorációt, amit mi magunk is könnyen elkészíthetünk.

Hozzászólások

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva