2018.06.07. 13:04
Program, szállás, strand...? Találj rá itt!
Fogalmad sincs, mit csináljatok hétvégén? Nem tudod, hol fogtok a Balatonnál megszállni? Merre van a közeli kisbolt? Akár azt, hogy szakadó esőben is megtartják-e a koncertet? Itt mindent megtalálsz a Balatonnal kapcsolatban!

A likebalaton.hu oldalán rengeteg program közül választhatsz, sőt azokra is gondoltunk, akik csak egy éttermet, egy jó fagyizót, vagy éppen szállást keresnek. Baj esetén is nagy segítség az oldal, itt vannak az ügyeletes orvosok, gyógyszertárak, még állatorvost is azonnal találhatsz.

Érdemes a kedvencek közé menteni a linket – likebalaton.hu –, mert itt tényleg mindent megtalálhatsz a Balatonnal kapcsolatban.

A likebalaton.hu egy geolokáció alapú oldal, hogy ne kelljen órákat keresgélni. Elég engedélyezni, hogy például okostelefonod azonosítsa, melyik településen tartózkodsz, és bekapcsolt GPS mellett máris a közelben lévő dolgokat mutatja. Programot, szállást vagy éppen egy jó strandot, de csak az adott településen.
Természetesen arra is van lehetőség, hogy egy másik településen, vagy akár a teljes balatoni régióban nézelődj.

Az oldalon minden ajánlathoz – legyen az program, strand, étterem vagy akár szállás – megtalálhatóak az útvonaltervezéshez szükséges adatok, melyek alapján egyetlen kattintással elérhető a Google Maps már beprogramozott útvonaltervezője. Nemcsak megoldást kínálunk, oda is vezetünk.

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva