viharjelzés: Siófoknál 1
26°
31° 19°
ÉK
4 km/h
2019.04.20. 08:00
Repülő hajók a PÖFF-ön
Elképesztően sok hajóosztályt próbálhatnak ki díjmentesen azok, akik ellátogatnak az április utolsó hétvégéjén rendezendő Pöff Fesztiválra. A repülő hajókon kívül más érdekességek is várják az érdeklődőket.

Kiváló lehetőség minden érdeklődő számára ismerkedni a vitorlázással és a vízi sportokkal az a fesztivál, amelyet a PÖFF Sportegyesület rendez Balatonudvari-Fövenyesen április 27-28-án. A szervezők célja, hogy egy helyen mutassanak be többféle könnyű vízi sporteszközt, kishajót – ráadásul mindet díjmentesen ki i lehet próbálni.

Az érdeklődők különböző méretű katamaránok közül választhatnak, de kipróbálhatják az egytestű Eole-t is, amely magyar tervezésű kiváló oktatóhajó. Lesznek SUP túrák és SUP jóga órák is, és a merészebb, már tapasztalt vitorlázók vízre szállhatnak D-One-nal, O’pen skiffel vagy akár a foile-os repülő WASZP-pal. A kevésbé elszánt vendégek pedig modellhajókon kísérletezhetnek. A parton a témához kapcsolódó előadások lesznek: balatoni meteorológia, sport genetika, vízi rendészet, hajózástörténet, elsősegélynyújtás. A gyerekek szórakoztatására modellrepülő összeállító műhely, SNAG- játékos gyerek golf, mobil műanyag sípálya is kitelepül.

Forrás: vitorlázasmagazin.hu

Megosztom

Hozzászólások

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva