likeBalaton.hu | 2020.08.12. 11:49
Segítsetek! Sürgősen vérre van szüksége egy lellei fiúnak
A balatonszemesi átjáróban gázolt el a vonat egy bringást. Varga Roland volt az, aki azóta az intenzíven van, és most sürgősen vérre van szüksége.

A Kaposi Mór Oktató Kórház arra kér mindenkit, hogy aki A Rh+ vércsoporttal rendelkezik és tud, adjon vért a fiú számára, aki jelenleg a Kaposi Mór Oktató Kórház intenzív osztályán fekszik. Bárkit szívesen fogadnak, aki segíteni szeretne, minden nap 15 óráig, csütörtökön pedig 12 óráig lehet vért adni a kaposvári kórház területén található vérellátóban. Oda kell menni és Roland adatait megadni a véradásnál.

A fiú adatai:

Varga Roland

Siófok, 2000. 07. 29.

Jelentkezni a véradásra Szentesné Szekér Piroskánál, a 70 218 9326 telefonszámon, vagy a kaposvári vérellátónál személyesen is lehet.

Rolandot, három hete gázolta el a Keszthelyről a Déli pályaudvarra tartó Balaton expressz. Kerékpárjával akart átmenni egy balatonszemesi vasúti kereszteződésnél, amikor a baleset megtörtént. A biciklis, súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett, mentőhelikopter szállított kórházba. Azóta is a Kaposi Mór Oktató Kórház intenzív osztályán van.

Ha A Rh+ a vércsoportod, segíts neki!

A borítókép illusztráció. Fotó: Balogh Zoltán/MTI

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva