viharjelzés: Siófoknál 0
11°
17°
ÉK
1 km/h
2018.10.17. 18:00 Sörben lehet jakuzzizni Zamárdiban
Megosztom
Igazi bajor hangulatot varázsolnak a szállodába a hosszú hétvégére. Egy német gyár lager típusú sörében fürdőzhetnek a vendégek.

A habzó ital bőrre és hajra gyakorolt jótékony hatását már az ókorban is ismerték. Jót tesz a vérkeringésnek és mivel sok benne a B vitamin, ezért megfiatalítja a bőrt. Felhígítva kerül a jakuzziba, meginni nem lehet, viszont „kocsmaszagunk” sem lesz tőle. Természetesen a frissen csapolt változatából sem lesz hiány a zamárdi szállodában, ahol Oktoberfestet rendeznek a vendégeknek.

– Szeretjük a sört, ráadásul kiváló bőrtápláló és hidratáló hatása is van, ezért találtuk ki erre a hétvégére ezt a különlegességet – mondta Kiss Annamária a zamárdi Hotel Wellamarin kommunikációs és marketingvezetője. – Nagyipari és kézműves söröket egyaránt lehet majd kóstolni, de együtt süthetnek majd a vendégek bajor perecet és lesz bajor táncház is. Ráadásként egy fodrász különböző technikákkal divatos hajfonatokat is készít majd a hölgyeknek, gyerekeknek – sorolja a lehetőségeket a szakember.

Halloween-programok is lesznek a hotelben

– Jelenleg 80 százalékos a foglaltságunk erre a hétvégére, de az őszi szünetre is szépen alakul a forgalom, ilyenkor elsősorban kisgyerekes belföldi vendégek érkeznek hozzánk. Ajánlataink között gyermekprogramok is szerepelnek, lesz tökfaragás, profi szakembertől lehet majd halloween-sminket kérni, a táncházunkban a gyertyafény-keringőre lehet majd táncolni és megtartjuk a Balaton-parton a „Cukrot vagy csínyt” felvonulást, ahol a repkedő csokikat és cukorkákat gyűjthetik össze a kisebbek – mondja Kiss Annamária, aki hozzáteszi: egyre népszerűbb ősszel és tavasszal is a Balaton, ami a médiának köszönhetően el is jut az emberekhez. A Balatonnál az előrelépés akkor várható, ha minél többen megismerik a tó négy évszakos arcát.

Ősszel is szép Zamárdi (fotó: Krausz Andrea)

A 650 férőhelyes, négycsillagos Hotel Azúrban rendszeresen van telt ház ősszel is. Sternócky Balázs, a siófoki szálloda értékesítési és marketingigazgatója elmondta, hogy a vidék legnagyobb konferencia-helyszíneként szeptemberben is sokszor tele voltak és most is hasonlóra számítanak. – Az utolsó szobáinkat értékesítjük az október 23-i hétvégére, főként 3 éjszakás belföldi családos vendégek érkeznek. A gyerekek számára koncertet és játszóházat, a felnőtteknek gasztro partyt rendezünk a prémium szárnyban, ahol a kreatív szabadságot fontosnak tartó Korponai Péter cukrász közreműködésével készül a menüsor – emelte ki a marketing igazgató.
Az őszi szünet is jó lesz, az előfoglalás 60-70 százalékon áll, de ez még alakul, mert 10 napon belül szokott foglalni a vendégek jelentős része. Külföldről, például Felvidékről és Ausztriából is vannak ilyenkor foglalásaink, főkét azokból a desztinációkból érkeznek vendégek, amelyek 2-3 órányi autóútra vannak a Balatontól. Köztudott, hogy ősszel is sokféle kikapcsolódási lehetőség adódik a régióban – fűzte hozzá Sternócky Balázs.

Krausz Andrea

Hozzászólások

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva