viharjelzés: Siófoknál 0
-2°
NY
5 km/h
2019.08.26. 05:00
Strand Fesztivál - Hatalmasat esett Majka a színpadon
Csak a szerencsének köszönhető, hogy nem sérült meg komolyabban a zenész, aki óriásit zakózott koncert közben, amikor összeakadt az egyik táncosával a Strand Fesztiválon.

Ha buliról van szó, Ma­joros Péter belead apait, anyait, ezt mindenki tudja. Arra azonban nyilvánvalóan nem volt felkészülve a Strand Fesztivál sokezres közönsége, hogy Majka a testi épségét sem kíméli, ha buliról van szó. Csütörtök este megtelt Zamárdi szabadstrandja, a Strand Fesztivál helyszíne. A szervezők szerint várható volt az elképesztő tömeg, hiszen a nagyszínpadon ezen a napon egymást váltotta Rúzsa Magdi, Majka, majd utánuk következett az amerikai Jason Derulo.

Rúzsa Magdi koncertje üdítő hang- és vizuális élmény volt egyszerre, az énekesnő kétségtelenül élete legjobb formájában van. Egy olyan nő állt a színpadon, aki elképesztő profizmussal irányította a közönségét, a kétévestől a hetvenig mindenki együtt énekelte a slágereket.

Az esti programsávot Majka nyitotta meg a Petőfi Rádió nagyszínpadán, ahol hatalmas tömeg volt kíváncsi rá. Majoros pedig – lévén az énekesnője, Kollányi Zsuzsi szülési szabadságon van – egyedül vitte a hátán a bulit. A koncert egy pontján szó szerint a hátán, hiszen a Király Viktorral közösen előadott daluk közben figyelmetlenül hátrált, és átesett az egyik táncosnőjén. Az ütközés ereje akkora volt, hogy a fiatal lány és Majka is elesett. A zenész a hátán fekve várta meg, míg Király Viktor odamegy érte és felsegíti.

A Bors információi szerint a táncosnőnek és Majkának sem esett komolyabb baja. Majoros egyébként már nem sokáig lesz egyedül a színpadon, hamarosan visszatér az énekesnője, Kollányi Zsuzsi.

– A csapat 100 tagú cigányzenekaros turnéjánál már én is ott leszek. De nem szeretnék sokat távol lenni a gyerekeimtől, úgyhogy figyelek rá, hogy heti egy-két koncertnél ne vállaljak többet – mondta a Borsnak az énekesnő, akit a Curtisszel való szétválásukról is faggattunk kicsit. Az énekesnő most először szólalt meg a két rapper „szakításáról”.

– Befolyásolt engem is a szétválás, de úgy érzem, ez mégsem az én dolgom. Azt gondolom, Peti és Ati két felnőtt ember, és nekik kell tudniuk, hogy képesek-e együtt dolgozni vagy sem. Ha nem, akkor inkább ne zenéljenek együtt, ha igen, akkor úgy is fognak. Ez a kettejük szakmai dolga, illetve ez Peti zenekara, az ő dolga eldönteni, kit akar – vélekedett Zsuzsi, aki annak ellenére, hogy Curtis már nem csapattag, jó viszonyt ápol vele.

– Bármi is történt, én szeretem Atit. Gratuláltam neki a kisfiához, és azonnal írtam neki akkor is, amikor kijött a Lehetne újra február című dala. Ujjongtam, szerintem óriási lett.

Nyitókép: Strandfesztivál

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva