2018.11.03. 12:00
Szállodában üdülsz? Mindent tud rólad a szobalány
Még szerencse, hogy a szállodák jó tündérei, a szobalányok olyan csendesek és diszkrétek munkájuk során! Ennek ellenére látnak és hallanak, és olyan dolgokat is tudnak a , aminek a vendégek nem feltétlenül örülnének. Néhány titkot elárult egy bennfentes.

A viselkedésünk mindent elárul rólunk, de még csak találkozni sem kell ahhoz hogy a másikról véleményt alkothassunk. Elég megnézni a lakását, a ruháit vagy éppen a maga után hagyott hotelszobát. A Borsnak egy szállodai szobalány mesélt arról, hogy mit tudnak meg rólunk a szobák takarítása során.

* Elrendezte az ágyat, mielőtt én megérkeztem volna takarítani. Ha nem rendmániás, akkor nagyon fontos neki, hogy mások mint gondolnak róla.

* Neki vagy a társának nagyon szép hosszú haja van. Gratulálunk a szép hajához, de a szobalányoknak az tiszta horror, mikor a fürdőszobai lefolyót kell kitisztítani.

* Szereti kihasználni a helyzetét, és nem vigyáz a környezetre. Különben miért kérné, hogy minden egyes nap cseréljük a törülközőket és az ágyneműt?

* Gond van a lelki életével. Ha nem így lenne, akkor miért van az éjjeliszekrényen néhány önbecsülési tippeket adó és önsegítő könyv?

* Látogatója volt az éjjel vagy egyedül rúgott be nagyon. Erről a teljesen kiürített mini-bár árulkodik.

* Pontosan tudjuk, hogy a szoba vagy a fürdőszoba mely részein szexelt éjszaka. Erről az eldobált óvszerek, papír zsebkendők és egyéb foltok árulkodnak.

* Nem a feleségével volt. Az ágyban felejtett tanga és fürdőszobaszekrényen felejtett jegygyűrű sokat árulkodik…

* Titokban dohányzott a szobában. Azt nem tudjuk, hogyan hatástalanította a füstjelzőt, de a szagot nem tudja eltüntetni.

* Korallszínű rúzst és parfümöt használt a itt lakó hölgy. Az illat még sokáig a szobában terjeng, és a fehér törülközőn szétkent sminkfoltok is árulkodnak kedvenc márkájáról. És arról is, hogy vagy nincs igénye arra, hogy megóvja törülközőit, vagy csak akkor nem érdekli ez, ha más takarít utána.

* Már megint egy eltűnt köntös… Jól érezte magát a vendég a szállodában, így egyszerűen eltette a szállodai köntöst emlékbe. Jó ha számít rá, hogy ennek árát a szálloda később kiszámlázza.

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva