likeBalaton.hu | 2021.05.23. 08:00
100 partner egyetlen kedvezménykártyával
Már közel 100 partner biztosít 10-30%-os, vagy akár 50 %-os kedvezményt a kártya használatával.

Már közel 100 partner biztosít kedvezményt

A Nyugat-Balaton térségben 10 éve életre hívott kedvezménykártya kezdetek óta sikeresen működik. A jubileumi évben megújult az elfogadóhelyek köre a Nyugat-Balatoni Turisztikai Iroda koordinációjával. Ma már közel 100 partner biztosít különböző mértékű, jellemzően 10-30%-os, vagy akár 50 %-os kedvezményt, köztük a térség legfontosabb attrakció is, mint a Helikon Kastélymúzeum, a Hévízgyógyfürdő és Szent András Reumakórház, a Zalakarosi Fürdő, BAHART és a Balaton-felvidéki Nemzeti Park. A kedvezményrendszer tagja továbbá a térség szinte minden múzeuma és kiállítótere, látnivalók, balatoni strandok, programszolgáltatók, vendéglátóegységek, melyeknek üzemeltetői szeretettel várják a kártyával érkező vendégeket.

Ki veheti igénybe a West-Balaton kártyát?

A kedvezménykártyát a rendszerben résztvevő települések vendégei tudják igénybe venni a nyaralásuk teljes idejére, így akár 10-14 napra is.

Hol szerezető be a kártya?

A személyre szóló kártya Keszthely, Gyenesdiás, Vonyarcvashegy, Balatongyörök és Zalakaros Tourinform irodáiban szállásadói igazolással váltható ki ingyenesen. A West-Balaton kártya települési specifikumokkal bővített verziója további extra kedvezményekkel csábítja a vendégeket.

 

Nyitókép: Freepik

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva